Dev golcü Wout Weghorst haber gönderdi! ''Beni alın...''

10.06.2024 - 08:30 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 08:36

Süper Lig devi Beşiktaş'ta tekrardan dönmek isteyen golcü oyuncu Wout Weghorst için son kararı yeni teknik direktör Van Bronckhorst verecek. Detaylar...

Dev golcü Wout Weghorst haber gönderdi! ''Beni alın...''

AJANSSPOR HABER

Takımın başına Van Bronckhorst'u getiren Süper Lig devi Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken gündeme eski golcüsü Wout Weghorts geldi. Hollandalı golcü oyuncu Kartal'a haber yolladı. Detaylar...

Beşiktaş'ı istedi

Fanatik'te yer alan habere göre; "Manchester United gibi bir kulüpten teklif geldiğinde fazla düşünemezsiniz. Beşiktaş taraftarını çok sevmiştim, çok mutluydum. Menajerim telefonda Manchester'ın beni istediğini söyleyince hüngür hüngür ağlamıştım" diyen Weghorst, yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymek istiyor.

Karar Bronckhorst'un

Beşiktaş'a haber gönderen ve dönmek istediğini belirten dev santrfor konusunda kesin kararı yeni hoca Bronckhorst verecek. Yönetim, hocanın raporuna göre hareket edecek. Beşiktaş'ın forvet transferinde EURO 2024'ü beklemesi de yüksek ihtimal.

Süper Lig'de yarım dönemde çıktığı 16 maçta 8 gol, 4 asistlik performans ortaya koyan Weghorst, ayrılık sürecinde oldukça duygusal anlar yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler