Dünya devi devre arasında Osimhen için Galatasaray'ın kapısını çalacak

06.09.2024 - 10:43 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 10:58

Premier League'in dev kulüplerinden biri Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen için devre arasında temsilcimizin kapısını çalacak. İşte detaylar...

Dünya devi devre arasında Osimhen için Galatasaray'ın kapısını çalacak

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'i kiralayarak tüm dünyada ses getirdi. Oyuncunun yaz ayındaki talipleri ise 25 yaşındaki yıldızın peşini halen bırakmış değil.

Dünyanın en pahalı dördüncü forveti Galatasaray'da

Victor Osimhen, 100 milyon Euro'luk piyasa değeri ile Erling Haaland, Kylian Mbappe ve Lautaro Martinez gibi yıldızların ardından dünyanın en pahalı dördüncü forvet oyuncusu konumunda bulunuyor.

Dünya devleri peşinden koştu fırsat Cim Bom'a geldi

Yaz aylarında adı; Chelsea, Liverpool, Paris Saint Germain gibi dünya devleri ile anılan Nijeryalı golcü, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in transferdeki tutucu tavrı nedeniyle transfer olamamıştı. Avrupa'nın majör liglerinde transferin bitmesi ile Galatasaray önemli bir fırsat transferine imza attı.

İlgini Çekebilir
Victor Osimhen transferinin perde arkasını açıkladı
Habere Git

Napoli'de kadro dışı kaldı

Transferin son günlerinde Chelsea ve Al Ahli ile olan görüşmeleri de nihayete varmayınca, Napoli yönetimine takımda kalmak istemediğini belirten Osimhen kadro dışı bırakıldı.

Chelsea, Osimhen için Galatasaray'ın kapısını çalacak

Portsmouth News'un haberine göre; Chelsea, ara transfer döneminde Galatasaray'la belli bir bedel üzerinden anlaşmaya çalışıp Ocak ayında Victor Osimhen'i transfer etmek istiyor.

Napoli forması ile 94 gole doğrudan etki etti

2021'de transfer olduğu İtalya Serie A ekibinin formasını 133 maçta terleten 1.86'lık santrfor; 76 gol atarken, 18 de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Napoli'den flaş Osimhen kararı! Sözleşmesi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler