Dev kulüpleri peşine taktı!

05.05.2020 - 22:28 | Son Güncellenme: 05.05.2020 - 22:32

Dev kulüpleri peşine taktı!

İtalya Seri A ekiplerinden Napoli'nin genç futbolcusu Hirving Lozano, dev kulüpleri peşine taktı. Sezon başında 38 milyon euro karşılığında Napoli'ye transfer olan, ancak bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Lozano için birçok kulüp sıraya girdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Napoli'den ayrılmak istiyor!"

Corriere dello Sport'un haberine göre Gennaro Gattuso, Napoli'nin başına geçtiğinden beri 24 yaşındaki futbolcu takımın oynamak istediği futbola bir türlü ayak uyuduramıyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen performansı gösteremeyen futbolcu, Napoli'den ayrılmayı düşünüyor.

"Everton devreye girdi"

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Tottenham ve Manchester United'ın genç futbolcuylailgilendikleri ve transfer görüşmelerine başlamak için salgın günlerinin bitmesini bekledikleri yazılmıştı. Ancak genç Meksikalı futbolcuyu isteyen İngiltere Premier lig ekiplerine bir yenisi daha eklendi. "Chucky" lakaplı oyuncunun Napoli'ye transfer olmasını sağlayan ve şu an Everton'ın antrenörlüğünü yapan Carlo Ancelotti'de Lozano'yu İngiltere'ye getirmek için yönetimle iletişim halinde olduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler