Atletico ile Manchester City maçında sahada başlayan kavga tünelde devam etti

14.04.2022 - 11:26 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 11:36

Atletico Madrid ile Manchester City'nin kozlarını paylaştığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesine maçta çıkan olaylar ve sonrasında yaşananlar damga vurdu.

Atletico ile Manchester City maçında sahada başlayan kavga tünelde devam etti

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan Atletico Madrid - Manchester City maçında gerginlikler yaşandı. İngiliz temsilcisinin yarı final biletini cebine koyduğu müsabakanın ardından tünel adeta savaş alanına döndü.

90. dakikada fitil ateşlendi

Spor Arena'da yer alan habere göre; Maçta 90. dakikaya girilirken Foden'ın yerde kaldığı pozisyonun ardından saha karıştı. Atletico'dan Savic, Phil Foden'ın sakatlık geçirmesinin ardından yanına giderek rakibini saha dışına doğru kaldırması büyük gerginliğe neden oldu. İki takım arasındaki kavga büyük güçlükle yatıştırıldı.

 

Boğazına sarıldı, saçını çekti

Olaylarda Reinildo'nun Sterling'in boğazına sarıldığı görülürken Savic'in de rakibi Greaslih'in saçını çekmesi ekranlara yansıdı. Hakem Ake ve Savic'e sarı kart gösterirken Felipe ise kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Simone'den alkışlı protesto

Son anlarda Manchester Cityli oyuncuların yaşadığı üst üste sakatlıkların ardından Diego Simeone, alkışlarla durumu protesto ederken Wanda Metropolitano tribünleri de hocalarının hareketine uydu.

 

Kendi oyuncusuyla tartıştı

Simeone, son anlarda kendi oyuncusu Savic ile tartıştı. Sinirlerine hakim olamayan deneyimli teknik adam, saha içerisine kadar girince sarı kartla cezalandırıldı.

İlgini Çekebilir
City, kavga - dövüş Madrid'den çıktı!
Habere Git

Kavga tünelde devam etti

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından da gerginlik devam ederken tünelde yine arbede yaşandı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Grealish'in soyunma odasına gittiği esnada Savic, İngiliz oyuncunun peşinden gelerek olay çıkardı. Duruma polis müdahale etti.

 

Rakiplerine tükürdü

Atletico Madrid oyuncusu Vrsaljko'nun, tünelde çıkan arbedede Manchester City oyuncularının üzerine tükürdüğüne dair görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı.

 

 

Guardiola: Söylenecek bir şey yok

Maç sonu açıklamalarda bulunan Pep Guardiola, Atletico Madrid oyuncularının son dakikalardaki tutumu hakkında söylenecek hiçbir şey yok." dedi.

 

Simeone: Taraftarı alkışladım

Atletico Madrid'in teknik direktörü Simeone ise "Alkışladım çünkü taraftarın büyük desteği vardı. Onlar takımı alkışlıyordu, ben de taraftarı alkışladım. Zaman geçirenlerle alakalı ise söyleyecek bir şeyim yok" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler