Dev transfer iddiası: Beşiktaş ve Belhanda

09.04.2021 - 20:57 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 09:09

Beşiktaş Belhanda’yı transfer etmek istiyor. Faslı yıldız, Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. İşte BJK - Belhanda transferine dair flaş gelişme…

Dev transfer iddiası: Beşiktaş ve Belhanda

Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Kartal, Galatasaray'ın bir süre önece sözleşmesini tek taraflı feshettiği Younes Belhanda'yı transfer etmek istiyor. 

Beşiktaş, Belhanda'nın menajeri ile görüştü

Siyah - beyazlıların Younes Belhanda'nın menajeri  ile görüştüğü öne sürüldü. Öte yandan, Yunan ekibi Olympiakos ve Fransız ekibi Bordeaux da 31 yaşındaki futbolcunun peşinde. 

Daha önce de İspanyol basını Real Betis, Sevilla ve Valencia'nın Faslı orta saha ile yakından ilgilendiğini duyurmuştu. Belhanda'nın 1 ay içerisinde geleceğiyle ilgili karar varacağı belirtildi.

Olympiakos Faslı oyuncuya düşünme süresi verdi

Olmypiakos da Belhanda ile bir transfer görüşmesi yaptı ancak tecrübeli oyuncu ile henüz anlaşmaya varamadı. Yunan ekibi Mayıs ayı sonuna kadar Belhanda'ya süre verdi.

Zemini eleştirdi, Galatasaray sözleşmesini feshetti

Belhanda, Galatasaray'ın Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor ile oynadığı iç saha maçının ardından sahanın zemini hakkında eleştirilerde bulundu. Faslı oyuncunun  verdiği röportajda kulüp yöneticileri hakkında söylediklerinin yazılı tercümesinin ortaya çıkmasının ardından sarı - kırmızlı takım 11 Mart'ta tek taraflı olarak Belhanda'nın sözleşmesini feshetti.

Belhanda, maç sonu röportajında ''Yöneticiler Instagram ve Twitter'da dolanmak yerine zeminle ilgilenmeliler" dedi.

Belhanda yöneticilere yüklendi, tercüman çevirmedi! Resmi site...
 

Belhanda'nın Galatasaray performansı

Galatasaray'la 131 maça çıkıp 22 gol, 26 asistlik performansla boy gösteren Younes Belhanda (31), bu yıl çıktığı 28 maçta 8 gol, 3 asistlik katkı sağlamıştı.

Sarı kırmızılı ekiple 2 kez Süper Lig şampiyonluğu, 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez de Süper Kupası kazanan Belhanda; senelik 3 milyon 350 bin Euro maaş alıyordu. 

Senin için hazırladığımız haberler