Manchester United, Chelsea, Tottenham Gündemde! Martinez'den Bonservis Rekoru

Akın Ungan
21.02.2023 - 22:41 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 22:52

Arjantin Milli Takımı ile Katar 2022 Dünya Kupası'nı kaldıran kaleci Emiliano Martinez'in sezon sonunda rekor bonservis ile Aston Villa'dan ayrılacağı iddia edildi.

Manchester United, Chelsea, Tottenham Gündemde! Martinez'den Bonservis Rekoru

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Katar’da Dünya Kupası’nı kaldıran Emiliano Martinez transfer iddiaları ile gündeme geldi. Kaleci arayışına girmesi beklenen İngiltere Premier Lig devleri Manchester United, Chelsea ve Tottenham'ın, Aston Villa kalesini koruyan Emiliano Martinez ile sezon sonunda temasa geçeceği kaydedildi.

Martinez sezon sonu Aston Villa'ya baskı yapacak

İngiliz basınından Daily Mail, Emiliano Martinez’in bu sezon sonunda bir bonservis rekoruna imza atarak ekibi Aston Villa’dan ayrılabileceğini iddia etti. Aktarılan bilgilere göre 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Martinez bu yaz ekibi Aston Villa’dan ayrılmak için baskı yapabilir.

Kepa'nın rekorunu kıracak

Dünya Kupası’ndaki başarısı ile dikkat çeken Martinez’in 2018’de 71 milyon sterlin bonservis ücreti ile Chelsea’ye katılan İspanyol kaleci Kepa Arrizabalaga’nın rekorunu kırabileceği iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Dani Alves'e ret!
Habere Git

Altın Eldiven’i kazandı

Emiliano Martinez 2022 Katar Dünya Kupası’ndaki performansının yanı sıra finaldeki penaltı atışlarına etkisi ile de dikkat çeken isim oldu. Arjantinli kaleci performansı ile 2022 Dünya Kupası’nın En İyi Kalecisi seçilerek Altın Eldiven ödülünü kazanan file bekçisi oldu. 

Takımın en kazananı

Aston Villa’nın 30 yaşındaki Arjantinli kalecisi Emiliano Martinez aylık 400 bin sterlin kazanıyor. Martinez bu kazanç ile İngiliz ekibin en çok kazanan oyuncusu konumunda bulunuyor.

Aston Villa, 17.4 milyon Euro'ya almıştı

Bonservis rekoru iddiaları ile gündeme gelen Emiliano Martinez’in İngiliz ekip Aston Villa ile 2027’ye kadar devam eden bir sözleşmesi bulunuyor. Martinez 16 Eylül 2020’de 17.4 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile Arsenal’den Aston Villa’ya transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Sözleşmesi feshedildi! Luiz Adriano, Brezilya yolcusu
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler