Devler, Kalidou Koulibaly için yarışıyor!

23.05.2020 - 14:57 | Son Güncellenme: 23.05.2020 - 14:57

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden SSC Napoli forması giyen Kalidou Koulibaly, transferin gözdesi durumda. Peki, Koulibaly'yi hangi takımlar transfer etmek istiyor? İşte detaylar...

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Fransız medyasında yer alan habere göre, birçok takım Senegalli savunma oyuncusunu transfer listesine almış durumda. Bu takımların Manchester United, PSG, Liverpool ve Newcastle United olduğu belirtildi. Ayrıca, 28 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen takımların arasında Barcelona ve Real Madrid'in de olduğu öğrenildi. 

İtalyan medyası ise, Manchester United'ın diğer takımlara göre transferde bir adım daha önde olduğunu yazdı. Bilindiği üzere Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, daha önce Kalidou Koulibaly için yapılan 100 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti.

Yeni tip koronavirüs salgının dünyada yayılması nedeniyle birçok takımın maddi anlamda sıkıntı çektiği ve bu yüzden de başkan De Laurentiis'in Senegalli yıldızın bonservis bedelinde indirime gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

Haberde, Kalidou Koulibaly'nin yeni boservis bedelinin ise 90 milyon Euro olduğu ifade edildi. 28 yaşındaki savunma oyuncusunun Napoli ile olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler