Manchester United ve Inter, Merih Demiral'i Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
02.01.2023 - 23:13 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 23:27

Serie A ekiplerinden Atalanta forması giyen 24 yaşındaki milli oyuncumuz Merih Demiral'e Manchester United ve Inter transfer kancası taktı. Detaylar...

Manchester United ve Inter, Merih Demiral'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan 24 yaşındaki milli savunma oyuncusu Merih Demiral dünya devlerinin transfer listesine girmeye devam ediyor. Yıldız oyuncuyu İngiliz ekibi Manchester United ile Serie A ekiplerinden Inter, transfer etmek için sıraya girdi. Detaylar...

İki dev listeye aldı

 Calciomercato'da yer alan habere göre Manchester United ile Inter, milli oyuncuyu transfer etmek için sıraya girdi. Savunmada sıkıntılar yaşayan iki ekip bu problemi Merih Demiral ile çözmek istiyor. İngiliz ekibi Manchester United, ara transfer döneminde Atalanta ile pazarlık masasına oturacağı ve teklifini sunacağı ifade edildi.

Serie A ekibi Atalanta'da 13 maça çıkan milli oyuncu Merih Demiral, Mavi-Beyaz formayla 1 gol atmayı başardı. Savunma oyuncusu asist yapamadı. Merih Demiral'ın Atalanta ile olan sözleşmesi 2026'da sona erecek.

İlgini Çekebilir
Bu maçı tanımıyoruz, size Merih Demiral YOK!
Habere Git

Milli oyuncu Merih Demiral, Fenerbahçe , Alcanenense, Sporting Lizbon, Alanyaspor, Sassuolo ve Juventus'ta oynadı. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyor. 

Ayrıca Atalanta'nın 24 yaşındaki yıldız stoper için 20 milyon Euro bonservis bedeli istediği belirtildi. Inter'in kiralık olarak kadrosuna katmak istediği genç savunmacı için Atalanta, kiralık tekliflere sıcak bakmadığını da iletti.

Fenerbahçe'den bonservis bedeli ödenmeden Alcanenense'ye transfer olan Merih Demiral, 200 bin Euro'ya Alcanenense'den Sporting'e transfer oldu. Genç savunmacı tekrardan Süoer Lig'e döndü.  Alanyaspor, Merih Demiral'a 3.5 milyon Euro bonservis öderken 8 milyon Euro karşılığında Sassuolo'ya satmıştı. Juventus ve sonrasında Atalanta sırasıyla 19.5 milyon ve 20 milyon Euro bonservis ödedi.

İlgini Çekebilir
Bergamo'da hırsızlık dev transferi tetikledi! Merih Demiral krizi
Habere Git

Atalanta Serie A ve Avrupa kupalarında başarılı olamadı ancak Merih 42 maça çıkarak 2 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu.

Serie Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler