Atalanta Merih Demiral'ın Satın Alma Opsiyonunu Kullanma Kararı Aldı

Akın Ungan
31.03.2022 - 14:14 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 14:52

Atalanta, Juventus'tan kiraladığı Merih Demiral'ın, satın alma opsiyonunu kullanmaya hazırlanıyor. Demiral'ı isteyen Madrid ve United için plan hazır.

Atalanta Merih Demiral'ın Satın Alma Opsiyonunu Kullanma Kararı Aldı

Serie A ekiplerinden Atalanta, Juventus'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Milli oyuncu Merih Demiral'ın satın alma opsiyonunu kullanmaya karar verdi.

31 milyon Euro'ya Atalanta'nın olacak

Sezon başında Juventus'tan 3 milyon Euro bedel karşılığında kiralanan Merih Demiral'ın satın alma opsiyonunun 28 milyon Euro olduğu kaydedildi. Atalanta, performansını başarılı bulduğu genç stoperin bonservisini almak istiyor. Böylece Merih'in Atalanta'ya toplam maliyeti 31 milyon Euro olacak.

Atalanta'nın planı hazır

Avrupa'nın birçok dev kulübü, Merih Demiral ile ilgileniyor. Real Madrid, Manchester United ve Atletico Madrid gibi takımların peşinde olduğu yıldız oyuncu için Atalanta'nın oluşturduğu plan ise hazır. 28 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini elde edecekleri Merih'i en az 40 milyon Euro'ya satmayı düşünüyorlar.

Merih Demiral'ın bu sezonki istatistikleri

Bu sezon Atalanta ile 32 karşılaşmada görev alan Merih Demiral, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Merih, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 32 maçta başarılı bir grafik çizen 24 yaşındaki stoper, 9 sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler