Devler Zeki Çelik'in peşinde! 15 milyon Euro...

İsa Kethüda
05.06.2021 - 15:04 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 15:09

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal, Fransa Ligi takımlarından Lille forması giyen milli futbolcu Zeki Çelik'i transfer etmek istiyor. İşte detaylar.

Devler Zeki Çelik'in peşinde! 15 milyon Euro...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille ile bu sezon şampiyonluk sevinci yaşayan, Tottenham ve Manchester United'ın da transfer listesinde yer alan Zeki Çelik'e bir başka İngiliz devi daha talip oldu.

Arsenal ilgileniyor

Evening Standart sitesinde yer alan habere göre; Manchester United ve Tottenham'dan sonra Arsenal'da, Lille forması giyen sağ bek Zeki Çelik'i transfer etmek istiyor. 

15 milyon Euro

Haberde, 24 yaşındaki milli oyuncunun bonservis bedelinin yaklaşık olarak 15 milyon Euro olduğu ve Tottenham ve Manchester United tarafından da uzun süredir izlendiği belirtildi. 

Bellerin'in yerine Zeki

Bilindiği üzere, Arsenal'de Hector Bellerin ile yolların ayrılmasının beklendiği ve bu yüzden sağ bek arayışlarına girildiği öğrenildi. İspanyol oyuncunun ismi de Real Betis ile anılıyor. 

Bu sezonki performansı

Öte yandan Zeki Çelik'in Lille ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor. 2020-21 sezonunda 35 maça çıkan sağ bek oyuncu, 4 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler