Galatasaray'dan Victor Nelsson Milan ve Sevilla'nın Transfer Listesinde

Akın Ungan
27.04.2022 - 18:41 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 18:54

Galatasaray'ın stoperi Victor Nelsson'a İtalya Serie A'dan Milan ve İspanya La Liga'dan Sevilla talip oldu. Oyuncu yaz transfer döneminde ayrılabilir.

Galatasaray'dan Victor Nelsson Milan ve Sevilla'nın Transfer Listesinde

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da transfer dönemi hareketli geçeceğe benziyor. Takıma takviyelerde bulunulması beklenirken, Sarı-Kırmızılı yıldızların da isimleri Avrupa'nın transfer listelerinde yer alıyor. Son olarak başarılı stoper Victor Nelsson'a 2 dev kulübün talip olduğu belirtildi.

Milan ve Sevilla talip

Habertürk'ün haberine göre İtalya Serie A'dan Milan ve İspanya La Liga'dan Sevilla takımları, Galatasaray'ın genç stoperi Victor Nelsson için menajeri Marco Benes ile temasa geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın Avrupa maçlarını izleyen dev kulüplerin izleme komiteleri, oyuncu için olumlu rapor vermişti.

Seçim süreci bekleniyor

Haberde takımların, başkanlık seçimleri ile meşgul olan Cimbom'da, seçim sürecinin sona ermesini beklediği belirtildi. Milan ve Sevilla, Galatasaray'da seçilen yeni yönetim ile Nelsson'un bonservisi için masaya oturacak.

20 milyon Euro'nun altına satılmayacak

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminde danışmanlık görevine getirilen Luis Campos, Victor Nelsson için hazırladığı raporda oyuncunun 20 milyon Euro'nun altına satılmaması gerektiğini belirtmişti.

İlgini Çekebilir
Eşref Hamamcıoğlu, Fatih Terim takımın başına geçecek mi açıkladı!
Habere Git

7 milyona alınmıştı

Bu sezonun başında 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Kopenhag'tan transfer edilen Danimarkalı stoper, Sarı-Kırmızılı forma ile 45 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki genç oyuncu çıktığı maçlarda 1 gol, 1 asistlik skor katkısında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler