Devlerin Lewandowski savaşı! Barça ve PSG’den sonra…

20.05.2021 - 00:31 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 00:35

Bayern Münih’in rekorları alt üst eden golcüsü Robert Lewandowski için Barcelona ve Paris Saint Germain’den sonra Premier Lig devi de yarışa girdi.

Devlerin Lewandowski savaşı! Barça ve PSG’den sonra…

AJANSSPOR-HABER

Dünyanın en iyi golcüleri arasında gösterilen Robert Lewandowski yaz transfer döneminin yıldızı olmaya aday. Avrupa basınında çıkan haberlere göre 2014’ten bu yana Bayern Münih forması giyen Polonyalı santrfor Bundesliga’ya veda edebilir. 

Bundesliga'dan ayrılmak istiyor

Kariyerine artık farklı bir ligde devam etmek istediği belirtilen 32 yaşındaki yıldız için Barcelona ve Paris Saint-Germain haberleri manşetleri süslemeye başlamıştı. Bu iki kulübe Premier Lig’den Chelsea de katıldı. 

Chelsea'nin transferdeki ilk hedefi

Devre arası geldiği takımını adeta şahlandıran Thomas Tuchel yönetiminde gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmaya hazırlanan Maviler, Lewandowski’yi gözüne kestirdi.  SkySports'un haberine göre, Londra temsilcisi ünlü golcü için tüm imkanlarını zorlayacak.

Şampiyonlar Ligi parası Lewa'ya 

Hatta Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile karşılaşacak olan Chelsea, kupayı kazanırsa buradan elde edeceği geliri de bu transfer için kullanacak. Ancak Avrupa basınında çıkan haberlerde Lewa’nın ilk tercihinin Barcelona olacağı belirtiliyor. 

Rekoru kırıp Bayern'e veda edebilir

Bayern Münih’in ise 2023’e kadar sözleşmesi bulunan yıldızına gelecek tekliflere ne cevap vereceği merakla bekleniyor. Son olarak bu sezon 40 gole ulaşıp Gerd Müller’in Bundesliga rekoruna ortak olan Robert Lewandowski’nin, hafta sonu Augsburg’la oynanacak maçta bu rekoru da kırıp Alman ekibinden izin isteyeceği öne sürülüyor. 
 

Senin için hazırladığımız haberler