Devlet Bahçeli: "Bu yıl takımlar küme düşmesin"

Özgür Koç
26.05.2024 - 14:08 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 14:55

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Süper Lig'de küme düşme ilgili flaş bir istek geldi. Detaylar haberimizde...

Devlet Bahçeli: "Bu yıl takımlar küme düşmesin"

AJANSSPOR - HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bugün oynanacak maçlarla sezonun tamamlanacağı Süper Lig'le ilgili flaş bir açıklama geldi.

"Bu yıl takımlar küme düşmesin"

Bengü Türk TV'nin haberine göre Devlet Bahçeli, "Asrın felaketinin yaraları henüz sarılmadı. Türk futbolunun, strese girmemesi için bu yıl takımlar küme düşmesin." çağrısında bulundu. 

Tuttuğu takım küme düştü

Devlet Bahçeli'nin tuttuğu takım Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 37. haftasında Gaziantep FK'ye 3-1 yenilerek sezonun bitimine bir hafta kala lige veda etmişti.

Beşiktaş üyeliğinden ayrılmıştı

6 Şubat depremlerinin ardından Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u konuk etmiş ve o maçta tribünlerden hükümeti aleyine tezahürat yapılmıştı. Bunun üzerine Beşiktaş üyeliği bulunan Devlet Bahçeli tribünlere tepki göstererek siyah beyazlı kulüp üyeliğinden ayrılmıştı.

Gelişmelerin ardından MHP lideri Fatih Karagümrük takımını destekleyeceğini açıklayarak, "Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük Spor'a gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler