Devre arasında Dominik Livakovic için geliyorlar!

08.10.2024 - 12:13 | Son Güncellenme: 08.10.2024 - 12:16

Suudi Arabistan kulüpleri Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın en formda kalecileri arasında yer alan Dominik Livakovic için devre arasında teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Devre arasında Dominik Livakovic için geliyorlar!

Geçen sezon Fenerbahçe'de yediği goller nedeniyle eleştirilen Dominik Livakovic, kaleci antrenörü Sandro Zufic'in, takıma katılmasıyla adeta kendini buldu. Özellikle Avrupa Ligi'nde alınan 4 puanda ciddi katkısı olan Hırvat eldivenin performansıyla yukarı çıktı.

Hırvat kalecinin geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılabileceğine dair haberler basında yer almıştı. Son olarak Celtic'in Livakovic'e talip olduğu belirtilmişti. 2028 yılında sözleşmesi sona erecek olan Hırvat kaleci bu sezon için de Fenerbahçe'de kalmıştı.

Suudi Arabistan ekipleri Fenerbahçe'nin kapasını çalacak

Şimdi de Livakovic'i takip eden Suudi Arabistan Ligi ekiplerinin Livakovic için yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Takvim'de yer alan habere göre; Suudi kulüplerinin devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısını astronomik bir teklifle çalması bekleniyor.

6.6 milyon euroya transfer edilmişti

Sarı-Lacivertliler başarılı kaleciyi Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'ten 6.6 milyon Euro karşılığında renklerine katmıştı. Livakovic bu sezon 13 maçta 14 gol yerken 5 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı. Hırvat kalecinin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2028 yılında sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler