Güzel Oyuncu Devrim Özkan'dan Fatih Terim Paylaşımı Geldi!

Ali Bozkurt
28.12.2022 - 22:25 | Son Güncellenme: 28.12.2022 - 22:38

Dizi oyuncusu Devrim Özkan, Galatasaray paylaşımlarına devam ederken Fatih Terim ile çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Detaylar...

Güzel Oyuncu Devrim Özkan'dan Fatih Terim Paylaşımı Geldi!

AJANSSPOR HABER

Dizi oyuncusu olan Devrim Özkan, Galatasaray tribünlerinden çektiği fotoğraflardan sonra Cimbom'un eski teknik direktörü Fatih Terim paylaşımı yaptı. Güzel oyuncunun Terim ile çektiği fotoğraf taraftarlar tarafından ilgili gördü. Detaylar...

Fatih Terim paylaşımı geldi

Ünlü dizi ve film oyuncusu Devrim Özkan, Fatih Terim ile çektiği fotoğrafı Instagram hesabından yayınlandı. Özkan, yaptığı paylaşımın altına ise ''Hocam'' açıklaması yaptı. Galatasaraylı taraftarlar ise Terim'in fotoğrafını gördükten sonra yorum ve beğeni atmaya başladı.

Icardi ve Torreira paylaşımı

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Icardi ve Torreira ile paylaşım atan Özkan'ın fotoğraflarına taraftarlar Wanda Nara ile ayrılan Icardi ile aşk yaşadığını öne sürerek yorumlarda bulunuyordu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı Sivas'ta çoşku ile karşıladılar
Habere Git

Torreira ile aşk yaşıyor

Icardi'nin Wanda Nara ile ilişkisinin karmaşıklığı sonrası güzel oyuncunun Arjantinli yıldız değil Torreira ile sevgili olduğu iddiaları atılmaya başlandı. Devrim Özkan'ı sosyal medyadan takibe olan Lucas Torreira, güzel oyuncuyu yakından takip etmeye başlamıştı.

Devrim Özkan'dan açıklama geldi

Devrim Özkan, hakkında çıkan 'aşk' iddiaları karşısında sessizliğini bozarak yalanlama getirmişti. 'Hazine' filminin galasına katılan Özkan, konuya ilişkin "Hepimiz arkadaşız. Gala için geldim, bu konuyu konuşmayalım" şeklinde açıklama yaptı. 

 

''Kim sizin yengeniz olur bilmem''

Taraftarların sosyal medyada yenge demeye başladığı güzel oyuncuya  "Galatasaray taraftarları sizi 'yenge' olarak görmeye başladı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusu yönetildi. Devrim Özkan ise, "Kim sizin yengeniz olur bilemem. Ben 'Hazine' filmi için geldim" açıklaması yaparak konuyu kapattı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da 3 futbolcuya yeni sözleşme
Habere Git

Devrim Özkan kimdir?

 Devrim Özkan, 1998 yılında Muğla'da  dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı okuyan Özkan, İlk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu güncel olarak Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği gibi dizinde rol almaktadır.

Genç oyuncu, Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı ve Baran Bölükbaşı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Vuslat dizisinde Feride'yi canlandırdı. Ramo dizisinde Nehir karakterine hayat verdi.

Senin için hazırladığımız haberler