Devrim Özkan'dan Galatasaraylı Lucas Torreira Cevabı Geldi

Ali Bozkurt
04.05.2023 - 11:25 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 11:41

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddiaları sonrası gündeme gelen Devrim Özkan'dan açıklama geldi. Detaylar...

Devrim Özkan'dan Galatasaraylı Lucas Torreira Cevabı Geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Torreira'nın karmaşık aşk hayatı gündeme gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşadığı iddiaları daha önce yalanlanmış ve sosyal medya paylaşımları ile tekrardan gündem olmuştu. Özkan, kendisine gelen Torreira sorusuna da cevap verdi. Detaylar...

''Kim sizin yengeniz olur bilemem''

Geçtiğimiz aylarda bir film galasına katılan Devrim Özkan, kendisine gelen Torreira ile ilgili sorulara, "Hepimiz arkadaşız" cevabını vermişti.  Özkan, ''Galatasaray taraftarları sizi ‘Yenge’ olarak görmeye başladı. Bununla ilgili ne söyleyeceksiniz?'' sorusu karşısında ise "Kim sizin yengeniz olur bilemem. Ben film için geldim'' ifadelerini kullanmıştı.

''Aman ismini duymasın''

Torreira ise geçtiğimiz günlerde bir arkadaşıyla Nişantaşı City's'te görüntülenmişti. Devrim Özkan sorusu üzerine araya giren sarı-kırmızılı futbolcunun arkadaşı, "Aman ismini duymasın. Lütfen sormayın" ricasında bulunmuştu.

İlgini Çekebilir
Devrim Özkan'dan Fatih Terim paylaşımı...
Habere Git

Devrim Özkan, Torreira ismine sinirlendi

Posta'da yer alan habere göre, TRT'nin uluslararası dijital platformu 'Tabii'nin isminin ve logosunun tanıtıldığı etkinliğe katılan Devrim Özkan, 24 yaşındaki güzel, Uruguaylı yıldız ile aşk ve ayrılık iddiaları hatırlatılınca sinirlendi.

''Bunu konuşmaya gelmedim''

Basın mensubuna "Sen buraya bunları sormaya mı geldin?" sözleriyle tepki gösteren Devrim Özkan, "Ben buraya bunu konuşmaya gelmedim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler