Angel Di Maria Juventus'tan Ayrıldı! Galatasaray ve Beşiktaş Peşinde

Akın Ungan
06.06.2023 - 17:32 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 17:56

Arjantin ile bu sezon Dünya Kupası'nı kazanan Angel Di Maria, Juventus'tan ayrıldığını resmen açıkladı. Di Maria, Galatasaray ve Beşiktaş'ın listesinde yer alıyor.

Angel Di Maria Juventus'tan Ayrıldı! Galatasaray ve Beşiktaş Peşinde

AJANSSPOR HABER

Dünya futbolunun yıldız isimlerinden Angel Di Maria, formasını giydiği İtalyan devi Juventus'tan ayrıldığını açıkladı. Arjantinli yıldızın geleceği merak konusu oldu.

Sosyal medya hesabından duyurdu

Angel Di Maria, Juventus ile sözleşmesinin sona ermesiyle yollarını ayıracağını resmen açıkladı. 35 yaşındaki Di Maria, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

"Bir dönemin daha sonuna geldim"

Angel Di Maria, "Zor ve karmaşık bir sürecin ardından bir dönemin daha sonuna geldim. İlk günden beri bana gösterdikleri ilgi için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, kendimi her zaman evimde gibi hissettim. Tüm Juventus taraftarlarına şefkatleri için teşekkür ediyorum. Çok büyük bir sevgi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Cimbom'a Icardi transferinde dev rakip!
Habere Git

40 maçta 8 gol 7 asist

Sezon başında Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'den bedelsiz olarak Juventus'a gelen Angel Di Maria, bu sezon 40 resmi müsabakada görev aldı. 35 yaşındaki futbolcu 8 kez rakip fileleri havalandırırken, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Di Maria'ya ilgi büyük

Öte yandan sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalacak olan Angel Di Maria'ya ilgi büyüyor. Arjantin Milli Takımı ile bu sezon gösterdiği performans dikkat çekerken, 2022 Dünya Kupası'nın kazanılmasında büyük rol oynayan yıldız oyuncu Süper Lig'den de takip ediliyor.

Beşiktaş ve Galatasaray ilgileniyor

Di Maria ile daha önce Beşiktaş'ın da ilgilendiği belirtilirken Arjantinli'nin, şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın da listesinde olduğu kaydedildi. Sezon başında yaptığı yıldız transferlerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluğun ardından gelecek sezon da hedeflerine ulaşabilmek için kadro kalitesini korumak istiyor.

İlgini Çekebilir
Çebi'den TFF'ye gönderme: "Oynanmayan maçlar yok hükmündedir"
Habere Git

Suudiler de devrede

Öte yandan Sky'ın yaptığı haberde ise Galatasaray'ın ilgisine vurgu yapılırken, Karim Benzema transferinden sonra Suudi Arabistan Ligi'ne yıldız yağmaya devam edeceği ve Di Maria'ya önerilecek astronomik rakamlarla oyuncunun ikna edilebileceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler