Serie A'da tarihi yazan takım, Barış Alper Yılmaz'ı istiyor

05.06.2024 - 09:42 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 13:51

Galatasaray ve milli takımın 24 yaşındaki başarılı ismi Barış Alper Yılmaz için sürpriz bir transfer iddiası geldi. Detaylar haberimizde...

Serie A'da tarihi yazan takım, Barış Alper Yılmaz'ı istiyor

AJANSSPOR - HABER

Barış Alper Yılmaz, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray'ın öne çıkan futbolcuları arasında yer alıyor.

Asist ve gollerinin yanı sıra farklı pozisyonlarda forma giyebilmesi ile de Avrupa kulüplerini peşinden koşturan yıldız futbolcu için flaş bir transfer iddiası geldi.

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Serie A ekibi Bologna'nın Barış Alper Yılmaz'ı istediğini öne sürdü.

Haberin detayında, bu sezon Serie A'da tarihi başarıya imza atarak ligi 5. sırada biteren ve Şampiyonlar Ligi'ne biletini alan Bologna'nın  Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istediği kaydedildi.

Teknik direktör Thiago Motta ile yollarını ayrırarak takımı, Firorentina ile UEFA Konferans Ligi'nde final oynayan Vincenzo Italiano'ya emanet etmeye hazırlanan kırmızı mavililerde, Italiano'nun da Barış Alper Yılmaz'ı kadrosunda görmek istediği kaydedildi.

Bologna'nın transferde Barış Alper Yılmaz'ın dışındaki bir başka hedefinin ise Vincenzo Italiano'nun Fiorentina'dan öğrencisi Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Christian Kouame'nin olduğu aktarıldı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 55 maça çıkıp 3402 dakika süre alan Barış Alper Yılmaz 7 gol, 12 asistlik peformans sergiledi. 

A Milli Takım formanısı da 14 kez terleten 24 yaşındaki yıldız futbolcu Ay Yıldızlı takımın EURO 2024 kadrosuna da davet edildi. Barış Alper, A Milli Takım'ın dün akşam İtalya ile golsüz berabere kaldığı hazırlık maçında da ilk 11'de sahaya çıktı. Başarılı futbolcu milli formayla 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler