Diaby, Beşiktaş sonrası İspanya'da da tutunamadı!

29.12.2020 - 10:28 | Son Güncellenme: 29.12.2020 - 10:31

Beşiktaş'ta geçen sezon forma giyen Abdoulay Diaby, kariyerine Getafe'de devam ediyordu. İspanyol kulübü, Diaby ile ilgili kararını verdi. Diaby, kariyerine nerede devam edecek? İşte detaylar...

Diaby, Beşiktaş sonrası İspanya'da da tutunamadı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İspanya Ligi ekiplerinden Getafe, geçen sene Beşiktaş forması da giyen Abdoulay Diaby ile ilgili kararını verdi. Diaby, kariyerine İspanya'da mı devam edecek? İşte detaylar...

Getafe, Diaby ile sözleşmeyi feshetti

Marca'nın haberine göre; Getafe, geçen sene Beşiktaş forması giyen ve sezon başında Sporting'den kiraladığı Abdoulay Diaby'nin kiralık sözleşmesini feshetti. 

Beşiktaş'ta neden kalamadı?

Malili futbolcu, Getafe'de sadece 2 maçta 76 dakika süre aldı ve skor üretemedi. 29 yaşındaki Diaby, Beşiktaş'ta ise 37 maçta 6 gol kaydetmişti. Beşiktaş, oyuncunun 5 milyon Euro gibi bir maliyeti olması ve performansından memnun kalınmaması sebebiyle Diaby defterini kapatmıştı. 

Diaby'nin yeni adresi neresi olacak?

Diaby'nin tüm hakları Sporting Lizbon'da bulunuyor. Lizbon ekibinin Malili oyuncu ile ilgili nasıl bir karar vereceği ise merak konusu. Diaby'nin adı daha önce transferde Belçika ekibi Standard Liege ile de anılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler