Diaby: "Kafamdaki soru işaretleri kalktı, iyi ki gelmişim"

06.12.2019 - 15:13 | Son Güncellenme: 06.12.2019 - 15:18

Diaby: "Kafamdaki soru işaretleri kalktı, iyi ki gelmişim"

Beşiktaş'ın son gün transferi Abdoulaye Diaby, siyah-beyazlı formayı giydiği için çok mutlu. Soru işaretlerine yanıt bulan futbolcu, Beşiktaş'ta kalmaya sıcak bakıyor. Diaby, Beşiktaş'ta kalacak mı?

Diaby'nin kafasındaki soru işaretleri kalktı

Bilmediği bir ülkeye geldiği için en başta önyargıları olan futbolcu, siyah-beyazlılardaki aile ortamını gördükten sonra fikrini değiştirmiş. 

Diaby: "İyi ki gelmişim"

Beşiktaş'ta kiralık olarak gelen Diaby'nin yakın çevresine, "İlk geldiğimde kafamda soru işaretleri vardı. Ama Beşiktaş'ta çok güzel bir ortam var. İyi ki gelmişim" dediği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın kendisine yaklaşımından memnun

Öte yandan futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın kendisine olan yaklaşımından memnun. Fransa doğumlu Malili futbolcu, Beşiktaş'ın da iyi yolda gittiği düşüncesinde. 

Diaby, Beşiktaş'ta kalacak mı?

Beşiktaş'ın 1 yıllığına kiraladığı futbolcu Beşiktaş'ta kalmaya sıcak bakıyor. Ayrıca futbolcunun menajeri de Radyospor'a yaptığı açıklamada Diaby'nin Türkiye'de mutlu olduğunu ifade etti.

Diaby için görüşme sezon sonuna doğru

Diaby için sezon sonuna doğru Beşiktaş ile yeni bir görüşme yapılacak. Siyah-beyazlılar, eğer futbolcunun performansından ve mali şartlarından memnun kalırsa imzalar atılacak. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler