Diaby'nin menajeri açıkladı! Beşiktaş'ta kalacak mı?

18.06.2020 - 15:40 | Son Güncellenme: 18.06.2020 - 16:23

Galatasaraylı Jimmy Durmaz ve Beşiktaşlı Diaby'nin menajeri Erk Toros, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Diaby'nin menajeri açıkladı! Beşiktaş'ta kalacak mı?

Galatasaraylı Jimmy Durmaz ve Beşiktaşlı Diaby'nin menajeri Erk Toros, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Abdoulay Diaby, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Jimmy Durmaz, Galatasaray'da kalacak mı? Pandemi sonrasından transfer piyasası nasıl olacak? 

Kulüplerimizin sağlıklı bütçeleri yok!

FIFA Menajeri Erk Toros, futbol ekonomisinin düşüş yaşayacağını söyledi. Toros, "Pandemi sürecinde fazla çalışamadık ancak şimdi acısını çıkartıyoruz. Son 1 haftadır hareketlenmeler başladı. Transfer dönemi 5 ekime kadar devam edecek. Transferin başladığı ilk 2 haftada genelde bir yoğunluk olur ve sonrasında yoğunluk düşer. Ben bunun değişmeyeceğini düşünüyorum. Transferin son 2 haftası da yoğun geçecektir. Transfer planlamasından çok umutlu değilim. Kulüplerimizde sağlıklı bütçeler yok. Transfer sezonunun uzamasının olumlu olacağını düşünmüyorum çünkü bu iş için paraya ihtiyaç var. Sağlıklı transfer yapabilmek için bir bütçeniz olmalı ve iyi oyunculara para vermelisiniz. Dünya ekonomisinde bir küçülme olacak ve bu durumdan futbol da etkilenecek. Türkiye'de planlı bir transfer çalışması yok. Bazen fırsat oyuncuları ortaya çıkıyor. Bu oyuncuları kulüplerimiz kapamıyor çünkü böyle bir pratikleri yok" şeklinde konuştu.

Muslera, eski performansına dönecek!

FIFA Menajeri Erk Toros, Rizespor karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık yaşayan Muslera'nın eski performansına döneceğini söyledi. Toros, "Muslera'ya büyük geçmiş olsun. Çok talihsiz bir sakatlık. 34 yaş kaleciler için büyük bir yaş değil. Muslera'nın eski performansına döneceğini düşünüyorum. Muslera çok profesyonel ve alçakgönüllü bir insan. Muslera geldiği günden bu yana kaleciliğini ve sporculuğunu geliştirdi. Şu anda kulüplerle ciddi transfer görüşmeleri yapmıyorum çünkü Türkiye'deki fiyatlar şu anda belli değil. Ben piyasada bir düşüş bekliyorum" şeklinde yorum yaptı.

"Beşiktaş, Olsen'i..."

İsveç pazarına hakim olan FIFA Menajeri Erk Toros, adı Beşiktaş'la geçen Roma'nın kalecisi Robin Olsen hakkında konuştu. Toros, "Olsen'i tanıyorum. Olsen'in Beşiktaş'la anlaştığı iddialarını duydum. Olsen çok iyi bir kaleci. Beşiktaş'ın kaleci aradığını biliyorum. Beşiktaş eğer Olsen'i kiralayabilirse büyük iş yapar. Olsen'in İtalya'dan ve İspanya'dan da talipleri var. Beşiktaş eğer bu transferi gerçekleştirirse çok iyi bir kaleciyi kadrosuna katmış olur. Beşiktaş eğer iyi bir proje sunarsa Roma'yı ve oyuncuyu ikna edebilir" dedi.

Jimmy Durmaz hazır!

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Jimmy Durmaz'ın menajeri Erk Toros, oyuncusunun geleceği hakkında konuştu ve Jimmy Durmaz'ın forma beklediğini söyledi. Toros, "Jimmy Durmaz bu pandemi sürecinde çok iyi çalıştı. Fizik olarak hazır. Şans bulursa bu şansını en iyi şekilde kullanacaktır. Bu kararı Fatih Terim ve teknik heyet verecek. Jimmy Durmaz, Galatasaray taraftarına kendisini göstermek istiyor. Transfer konularını konuşmak için daha çok erken. Bu işler birkaç haftaya hareketlenmeye başlar" ifadelerini kullandı.

Diaby için bir gelişme yok!

Beşiktaş'ın Malili futbolcusu Abdoulay Diaby'nin menajeri Erk Toros, oyuncusunun fiziksel anlamda hazır olduğunu söyledi. Erk Toros son olarak, "Pandemi döneminin başında Diaby için Beşiktaş'la görüştük. Daiby kendisini çok iyi hazırladı. Diaby kendisini fizik olarak çok iyi hazırladı. Diaby, kiralık bir oyuncu. Pandemi döneminin ilk günlerinde Beşiktaş, tüm kiralık oyuncularını yollamak istedi ancak lig başlayınca bu durum gerçekleşmedi. Diaby için şu anda bir gelişme yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler