Diagne: Arkadaşlarım beni 'Balotelli' diye çağırıyor!

13.04.2018 - 15:02 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 15:02

Diagne: Arkadaşlarım beni 'Balotelli' diye çağırıyor!

Kasımpaşa'nın Ocak ayında transfer ettiği Mbaye Diagne, flaş açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig'e çabuk uyum sağladığını belirten Diagne, takım arkadaşı Trezeguet'den övgü dolu sözlerle bahsetti. 

Balotelli'ye çok benzediğini ifade eden Senegalli golcü, "Arkadaşlarım beni 'Balotelli' diye çağrıyor!" dedi. 

Kasımpaşa'nın yıldızı Mbaye Diagne, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Takım arkadaşlarım bana yardımcı oldu'

Sözlerine kişisel performasından bahsederek başlayan Mbaye Diagne, "Şimdiye kadar attığım gollerde ve gösterdiğim performansta takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. Onların bu yardımından ve benim gösterdiğim performanstan dolayı çok mutluyum. Takım olarak son iki haftada önemli bir 6 puan kazandığımız için oldukça mutluyum. Çalışmaya devam ediyoruz ve önümüzdeki maçlardan galibiyet almak istiyoruz" dedi.

 

'Çabuk uyum sağladım'

Türkiye çok çabuk uyum sağladığını ifade eden Diagne, "Kendimi Türkiye'ye adapte olmuş hissediyorum. Buraya gelmeden önce farklı takımlardan da transfer teklifi aldım ama Kasımpaşa'yı tercih ettim. Gol attığınız sürece diğer takımların sizinle ilgilenmesi gayet normal ancak ben Kasımpaşa'nın başarısı için çalışmak istiyorum" diye konuştu.

İstanbul'u çok beğendiğini ifade eden 26 yaşındaki golcü, ''İstanbul çok güzel bir şehir, gezilecek pek çok yer, yapılacak birçok etkinlik var. Arkadaşlarımla birlikte zaman geçirmeyi çok seviyorum. Türkiye Ligi  çok zor ve iyi bir lig. Farklı takımlarda çok fazla kaliteli oyuncu oynuyor ve izleyen kişi sayısı çok fazla. Bu ülkede futbol oynadığım için mutluyum" açıklamasında bulundu.

Türkiye'de beğendiği santrfor futbolculardan bahseden tecrübeli forvet, Balotelli için de ayrı parantez açtı. Mbaye Diagne, "Türkiye'de ofansif bir futbol oynanıyor ve ben de gole yakın bir oyuncu olduğum için golcüleri seyretmeyi çok seviyorum. Burak Yılmaz, Gomis ve Adebayor'u beğeniyorum. Bunlar dışında en sevdiğim atak oyuncusu ise Balotelli. Balotelli'nin saha dışında yaptıkları beni ilgilendirmiyor, kendisi çok güçlü bir oyuncu. İtalya'da oynadığım dönemde fizik olarak Balotelli'ye benzediğim için arkadaşlarım da beni bu şekilde çağırıyordu"şeklinde konuştu.

'Trezeguet özel bir oyuncu'

İsmi son günlerde Galatasaray'la anılan takım arkadaşı Trezeguet için ise Diagne, "Trezeguet oldukça genç ve özel bir oyuncu. Kendini maçlarda gösteriyor ve bu sayede iyi bir başarı elde ediyor. Önünde kariyerini planlama adına pek çok fırsat çıkacaktır. Bunları değerlendirmek onun elinde. Üst seviyede bir futbolcu" ifadesini kullandı. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler