Diagne: "Bana yardım edin"

25.03.2020 - 09:42 | Son Güncellenme: 25.03.2020 - 09:46

Kiralık olarak Club Brugge forma giyen Mbaye Diagne, Galatasaray'a mesaj gönderdi. Koronavirüs salgını sonrası Diagne neler söyledi? Son gelişmeler...

Diagne: "Bana yardım edin"

Galatasaray'da gözden düştükten sonra Club Brugge ekibine kiralanan Mbaye Diagne son günlerde koronavirüs salgını sebebiyle tedirgin. Golcü isim ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Diagne, Galatasaray'a dönecek mi? Son gelişmeler haberde...

Diagne koronavirüs tehdidi sebebiyle dönmek istiyor

Mbaye Diagne, Galatasaray yönetimiyle temasa geçerek koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'ye dönmek istediğini dile getirdi.

Diagne: "Bana yardım edin"

Skorer'de yer alan habere göre; Club Brugge'a kiralanan Diagne'den yönetime, "Türkiye'ye gelmek istiyorum. Bana yardım edin" mesajı geldi.

Diagne'yi isteyenler var

Senegalli golcü, Belçika'da durumun kendisini korkuttuğunu ifade etti. Öte yandan, Diagne'ye Fransız ve İngiltere'den talipler olduğu ancak tecrübeli futbolcunun, kariyerini Galatasaray'da sürdürmek istediği ifade edildi.

Terim de tekliflerin değerlendirilmesini istemişti

Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim ise oyuncuya gelecek tekliflerin değerlendirilmesini istiyor.

Diagne, Brugge'de kaç gol attı?

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Diagne, Club Brugge formasıyla bu sezon 6 lig maçına çıktı ve 4 gol attı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler