Adı Karagümrük ile Anılan Diagne Galatasaray Kampından Ayrıldı

Akın Ungan
16.07.2022 - 15:04 | Son Güncellenme: 16.07.2022 - 15:19

Son dakika | Fatih Karagümrük'ün transfer listesinde bulunan ve Galatasaray'ın göndermek istediği Mbaye Diagne, Avusturya kampından ayrıldı. İşte detaylar.

Adı Karagümrük ile Anılan Diagne Galatasaray Kampından Ayrıldı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmaları ve kadro yapılanmasına devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımın gelecek planlarında yer almayan Mbaye Diagne konusunda bir gelişme yaşandı.

Kamptan ayrıldı

Fanatik'in haberine göre Mbaye Diange, Galatasaray'ın Avusturya kampından ayrıldı.

Karagümrük'ün radarında

Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diagne ile ilgilenen takımlar arasında Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük olduğu ifade edildi. Teknik Direktörlük koltuğuna Andrea Pirlo'yu getiren Karagümrük'ün Senegalli ile transfer görüşmesi yapacağı kaydedildi.

13 milyona transfer edildi

Ocak 2019'da Kasımpaşa'dan tam 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne, Sarı-Kırmızılı takımda bekleneni veremedi. Önce Club Brugge'a, sonra ise West Bromwich'e kiralanan 30 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz sezon Galatasaray'a geri döndü.

İlgini Çekebilir
Toplantıdan çıkan karar: Herkes ters köşe olacak!
Habere Git

Geçen sezon Galatasaray forması ile 22 karşılaşmada görev alan Mbaye Diagne, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler