Diagne krizi! Soyunma odasında kavga...

08.11.2019 - 14:41 | Son Güncellenme: 08.11.2019 - 14:41

Diagne krizi! Soyunma odasında kavga...

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılıp kiralık olarak Club Brugge'ün yolunu tutan Mbaye Diagne, şu sıralar Belçika'da en çok konuşulan isim. PSG ile oynanan maçta Vanaken'in elinden penaltıyı alıp kaçıran Senegalli yıldızın soyunma odasında takım arkadaşlarıyla kavga ettiği iddia ediliyor. 

Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne, bekleneni verememiş ve disiplinsiz davranışlarıyla teknik heyet ve taraftarı çileden çıkarmıştı. Yıldız oyuncu benzer davranışlarına Club Brugge'de de devam ediyor. 

PSG ile oynanan maçta, 1-0 geridelerken Thiago Silva'nın müdahalesiyle yerde kaldı Diagne. Hakem penaltı noktasını gösterdi ve takımın penaltıcısı Vanaken topu aldı. Ancak Diagne, atışı kendi kullanmak istedi ve topun başına geçti. Vanaken sinirli bir şekilde ceza sahasından ayrılırken atışı da izlemedi. Senegalli vuruşunda kaleci Navas'ı nişanladı ve Club Brugge de 1 puandan oldu. 

Soyunma odasında kavga!

Het Laatste Nieuws'ün haberine göre maçın hemen ardından soyunma odasında Diagne ile diğer futbolcular arasında kavga çıktı. Bunu gören yardımcı antrenörlerden birinin kavgayı ayırmak için müdahalede bulunduğu ve yumruklardan nasibini aldığı kaydedildi. 

Vanaken, Diagne'yi istemiyor!

28 yaşındaki oyuncunun ertesi gün takım arkadaşlarından özür dilediği belirtiliyor. Fakat Vanaken, Diagne defterini kapattı.

Belçikalı orta sahanın genel menajer Vincent Mannaert'e gidip hoşnutsuzluğunu dile getirdiği ve Diagne'nin takımdan gönderilmesini talep ettiği iddia ediliyor. 

Teknik direktör Philippe Clement'in önünde kritik bir süreç var. Takımdaki birçok futbolcunun Diagne'den rahatsız olduğu, ancak Afrikalı oyuncularla arasının iyi olmasının işleri değiştirebileceği bildiriliyor.

Diagne bu sezon iki maçta kadroya dahil edilmemişti. Mouscron'u 1-0 yendikleri maçta oyuna girmek istemeyen oyuncu, bir sonraki PSG maçının kadrosuna alınmamıştı. 

Diagne, 3.35 milyon euro kiralama bedeli ile Club Brugge'ün yolunu tutmuş, 2.115 milyon euroluk sabit transfer ücretinin Galatasaray tarafından ödeneceği açıklanmıştı.

Bu sezon 12 resmi maçta 465 dakika süre alan 28 yaşındaki oyuncu 4 gol kaydetmişti. 

AJANSSPOR

Club Brugge taraftarının Twitter'da Diagne isyanı!

Hiç ya da çok az penaltı kaçırmamış birinden topu almak... Bu ne kadar aptalca...

Gurur duyulacak Club Brugge'den harika bir futbol izledik. Ama sahada, pek iyi düşünemeyen bencil bir futbolcu vardı. 

Eğer Brugge'ün cesareti varsa Diagne'yi hemen gönderirler. 

Diagne hala Anderlecht oyuncusu. 

Senin için hazırladığımız haberler