'Diagne neden kadroda yok?' sorusunun yanıtı belli oldu!

25.12.2020 - 14:40 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 14:58

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacağı maça konsantre oldu. Galatasaray'ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu açıklandı. Mbaye Diagne kadroya alınmadı. Trabzonspor maçı kadrosunda kimler var, Diagne neden yok? İşte detaylar...

'Diagne neden kadroda yok?' sorusunun yanıtı belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 15.haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı takım taktik çalışmalar yaptı. Galatasaray’da Trabzonspor maçının kadrosu da belli oldu. Detaylar ve gelişmeler haberimizde…

Diagne kadroya alınmadı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklamada, golcü futbolcu Mbaye Diagne’nin Trabzonspor maçı kadrosuna alınmadığı duyuruldu.

Galatasaray’dan yapılan açıklama şu şekilde:

“Mbaye Diagne’nin aile bireylerinden birinin üç gün önce yapılan Covid-19 PCR testi pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun söz konusu aile bireyiyle hastalık sürecinde direkt teması olmamasına ve bu süre içinde iki gün arayla yapılan her iki testinde de negatif sonuç elde edilmesine rağmen hem takımımızın hem de rakibimizin sağlığını riske atmamak adına oyuncumuz tedbir amacıyla maç kadrosuna alınmamıştır.”

Trabzonspor maçı kafilesinde kimler var?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen Trabzonspor maçı kadrosuna bulunan isimler ise şu şekilde:

Şener Özbayraklı, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Emin Bayram, Marcao Teixeira, Emre Kılınç, Kerem Ersunar, Arda Turan, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Sofiane Feghouli.

Yolculuk bugün

Trabzonspor maçında forvet hattında kim görev yapacak?

Galatasaray Teknik Heyeti 'koşulsuz şartsız önce sağlık' dedi ve ailesindeki bir bireyde Covid-19 testi pozitif çıkınca negatif olmasına rağmen Mbaye Diagne'yi Trabzon kafilesine almama kararı aldı. Falcao yüzde yüz hazır olmaması sebebiyle ibre Oğulcan'da. Radamel Falcao Trabzonspor maçı kadrosunda yer alırken, henüz bu hafta takımla çalışmalara başlayan Kolombiyalı yüzde yüz durumda değil.

Teknik direktör Fatih Terim maçın gidişatına göre Kolombiyalı futbolcuya görev vermeyi planlıyordu. Doğrudan 11 başlatmanın henüz erken olacağı fikrinde olan sarı-kırmızılılarda şu an için ibre Oğulcan Çağlayan'dan yana. Genç futbolcu özellikle sağ kanatta gösterdiği performansla takdir toplamıştı. Oğulcan bu sezon 4'ü 11 olmak üzere 7 lig maçında forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler