Diagne ve Falcao ile özel görüşme! Fatih Terim...

19.10.2020 - 09:44 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 09:51

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor maçı öncesinde bazı oyuncularını uyardı. Alanyaspor galibiyetinin şifresini belirleyen Terim, motivasyon konuşması da yaptı.

Diagne ve Falcao ile özel görüşme! Fatih Terim...

AJANSSPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor ile oynayacakları maç öncesinde iki futbolcu ile görüşme yaptı. Fatih Terim, uyarıları yaptı? İşte detaylar...

Maçın şifresi belli: Geriye düşme

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Alanyaspor maçının şifresi 'geriye düşme' olacak. Bu sezon Avrupa Ligi'nde Rangers ve Süper Lig'de Kasımpaşa maçlarında yaşanan senaryonun bir benzeri yaşansın istenmiyor.

Falcao ve Diagne ile özel görüşme

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, golcü futbolcular Radamel Falcao ve Mbaye Diagne ile özel bir görüşme yaptı. Terim oyuncularına Alanyaspor'un zaaflarını anlattı. 

Başka hangi oyuncular uyarıldı?

Öte yandan Terim, Alanyaspor'n hızlı ataklarına karşılık Luyindama ve Marcao'nun açık alanda yakalanmalarını istemiyor. Bu açıdan Saracchi ve Omar'a da dikkatli olmaları yönünde uyarı geldi.

"Üzerimizdeki kara bulutları dağıtalım"

Fatih Terim, futbolcularıyla yaptığı konuşmada, "Üzerimizdeki kara bulutları alacağımız bir galibiyetle dağıtırız. Size güveniyorum. Bu maçtaki 3 puan çok değerli” dedi. Galatasaray, haftaya lider giren ve henüz yenilgisi bulunmayan rakibi Alanyaspor'a ilk yenilgiyi tattırmak istiyor. 

Alanyaspor'un ligde boşu yok

Çağdaş Atan yönetimindeki Alanyaspor'un bu sezon oynadığı 4 maçta da gol atmış olması dikkati çekiyor. Sivasspor ve Kayserispor'u 2-0'lık skorlarla yenen Alanyaspor, Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçı 1-1 tamamladı. Son maçta ise Hatayspor karşısında 6-0'lık bir galibiyet alınmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler