Diagne 'yanlış çeviri' kurbanı oldu!

13.01.2021 - 14:46 | Son Güncellenme: 13.01.2021 - 15:28

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor ile oynadıkları kupa maçının ardından sözleşme durumunu hatırlatmış ve bu açıklama sezon sonunda veda edeceği yönünde yorumlandı. Galatasaray'ın golcüsü Mbaye Diagne, Fatih Terim ile ilgili bir paylaşım yaptı. Diagne, Terim için hangi paylaşımı yaptı ve sildi? İşte yanıtı...

Diagne 'yanlış çeviri' kurbanı oldu!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mbaye Diagne, kendisine ait sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. Diagne'nin paylaşımının, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ayrılacağına yönelik olması dikkati çekti. Golcü futbolcu daha sonra bu paylaşımı kaldırdı.

Diagne ne dedi?

Diagne'nin ilk paylaşımında, "Bu gece hayal ettim, ben Diagne dedikten sonra bay Terim ile ağladıktan sonra eve 3 kupa getirdim. Her şey için teşekkür ederim ama şimdi yorgunum seni eğitmeye devam etmek istemiyorum, güzel ailemle ağlamaya başladıktan sonra evde kalmak istiyorum" şeklindeydi.

Bu ise Fatih Terim'in kendisine, "Artık teknik direktörlük yapmak istemiyorum, yoruldum, ailemle vakit geçirmek istiyorum" dediği kendisinin ise "Bizi bırakma hocam (Ağlayarak)" şeklinde cevap verdiği biçimde yorumlandı.

Diagne daha sonra yeniden paylaştı

Daha sonra Diagne, yeni bir paylaşım daha yaptı. Bu kez, Diagne'nin düzeltilmiş açıklaması şöyleydi:

"Dün akşam bir rüya gördüm ve bu rüyada üç kupa kazanıyorduk. Tüm bu kupaları kazandığımız için Fatih hocamız rüyamda bana “teşekkürler Diagne, senin adına çok mutlu oldum” dedi. O an çok mutlu olduğumdan ağlamaya başladım ve bizim için yaptığı her şey için hocamıza teşekkür ettim. Inchallah"

Terim ne demişti?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor'u penaltılar sonucunda eledikleri maçın ardından çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Terim, "Bugün açıkçası çok derin bir yalnızlık hissettim. Ben burada kişilere değil gruplara değil Galatasaray’a sözüm var. Galatasaray'a emeğim var. O sözüm de Galatasaray'a. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Onun için sözüm sözdür. Sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağolsun, canınız sağolsun demek en doğrusu" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler