Diagne'den Emre Bol'a: "Onu timsah gibi yerim"

09.12.2020 - 17:18 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 17:25

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen ve 2019'dan beri Milli Takım'a çağrılmayan Mbaye Diagne, ülkesinin basınına konuştu. Senegalli oyuncu yorumcu Emre Bol hakkında da açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Diagne'den Emre Bol'a: "Onu timsah gibi yerim"

İsa KETHÜDA - DIŞ HABER

Galatasaray'ın Senegalli yıldızı Mbaye Diagne, milli takıma çağrılıp çağrılmama durumu ile ilgili ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. 

Senegal her şeyden önce gelir

2019 yılından beri Senegal Milli Takımı'na çağrılmayan Diagne, "Ülkem Senegal'in benim için her şeyden önce geldiğini herkes biliyor. Bundan sonra beni çağırırlar mı bu çok karmaşık bir durum. Özellikle Belçika'da Club Brugge'da oynadığım dönemde problemler yaşadım ve bu hiç kolay olmadı. Bunların tabii ki farkındayım ve her şeyi kabul ediyorum. 

"Emre Bol'u timsah gibi yerim"

Ancak gerçekten neler yapabileceğimi biliyorum. Sıkı çalışmaya devam etmeliyim. Eğer teknik direktör beni tekrar uygun görürse her zaman seve seve buna yanıt vereceğim. Aksi takdirde kulübümle kariyerime odaklanmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu. 

Yorumcu Emre Bol ile ilgili soruya da yanıt veren Diagne, "Timsah olduğum için onunla sokaklarda karşılaşırsam onu bir timsah gibi yerim. Onu affetmeye henüz hazır değilim" açıklamasını yaptı. 

Emre Bol, Diagne hakkında ne demişti?

Bol, A Spor'da yayınlanan programda Diagne hakkında, ''Bunlar cahil çocuklar ya, bu Senegal'de kim bilir bu okudu okumadı bilmiyoruz. Orada timsah yiyordu, geldi burada topçu oldu. Adam çok şey değil, cahil, onlara biraz iyi yaklaşmak lazım, düzgün yaklaşmak lazım'' ifadelerini kullanmıştı. 

Konuyla ilgili Galatasaray kulübü ise bir açıklama yapmıştı.  (GALATASARAY'IN EMRE BOL AÇIKLAMASI)

Son maçı Cezayir

29 yaşındaki Senegalli yıldız son olarak milli takım formasını 2019 yılında Afrika Uluslar Kupası final karşılaşmasında Cezayir'e 1-0 yenildikleri maçta giymişti. 

Milli Takım ile henüz golü yok

Cezayir maçında sonradan oyuna giren Diagne 15 dakika sahada kalmıştı. Senegal Milli Takım ile totalde 9 maça çıkan Diagne henüz gol atmayı başaramadı.

Galatasaray performansı

Öte yandan bu sezon Galatasaray ile 13 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 7 gol kaydetti. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler