Didier Drogba, Michael Seri'yi ikna etti!

14.07.2019 - 18:21 | Son Güncellenme: 14.07.2019 - 18:21

Spor Toto Süper Lig'de transfer hız kesmeden devam ediyor. Gelecek sezon için alternatifli bir kadro kurmak isteyen Galatasaray için devreye eski yıldızı Dider Drogba girdi.

İngiltere Premier Lig'den düşen Fulham'ın başarılı futbolcusu Michael Seri, Galatasaray'a yakın gözüküyor.

"Galatasaray'da mutlu olursun"

Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba, vatandaşı Michael Seri'yi Türkiye'de oynaması için ikna etti. Drogba vatandaşı Michael Seri'ye şunları söyledi;

Didier Drogba: “Galatasaray’ın teklifini hiç düşünmeden kabul et. Kariyerin boyunca hiç unutamayacağın bir kulüp, hayran kalacağın bir şehir ve tutkulu bir taraftar göreceksin” ifadelerini kullandı.

Ryan Babel transferde etkili

Geçtiğimiz sezonu Fulham'da geçiren ve Galatasaray'a transfer olan Ryan Babel, Michael Seri transferinde aracı olacak. Michael Seri, Ryan Babel ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Michael Seri Galatasaray'ın teklifini kabul etti. Fulham da Galatasaray'ın teklifini kabul ederse Michael Seri gelecek sezon Galatasaray forması giyecek.  İngiliz ekibinin yöneticileriyle bir araya gelen İdari Menajer Şükrü Hanedar, 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro teklif etti. Fulham yönetimi bu teklife henüz bir yanıt vermiş değil.

(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler