Didier Drogba'dan Galatasaray'a transfer hediyesi

Cem Ergün
19.07.2024 - 11:25 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 14:11

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın transfer girişiminde Sarı-Kırmızılıların eski oyuncusu Didier Drogba rol oynadı. İşte detaylar...

Didier Drogba'dan Galatasaray'a transfer hediyesi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in formasını giyen Guela Doue'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu transferde Sarı-Kırmızılıların eski yıldızı Didier Drogba'nın etkisinin olduğu ifade edildi.

Anlaşma sağlandı

Galatasaray, yeni sağ bekine kavuşmaya çok yakın. Yağız Sabuncuoğlu imzalı haberde, Galatasaray'ın Rennes ile Guela Doue'nin transferi için her konuda anlaşma sağladığı belirtildi.

Maaşı belli oldu

Çıkan haberde Doue'nin Sarı-Kırmızılılarda kazanacağı ücrete de yer verildi. Buna göre 21 yaşındaki genç sağ bek yıllık net 1.2 milyon Euro kazanacak.

4 yıllık sözleşme

Guela Doue'nin sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildiği aktarılırken, herhangi bir pürüz çıkmadığı takdirde oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

Sacha Boey modeli

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun devre arasında 30 milyon Euro karşılığında Bayern Münih'e gönderdiği sağ bek Sacha Boey'i de Rennes'den transfer etmişti. Doue, transferin resmi olarak duyurulmasının ardından, Sarı-Kırmızılıların Fransız ekibinden kadrosuna kattığı ikinci sağ bek olarak kayıtlara geçecek.

Transferde Drogba faktörü

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bu transfer hamlesinde Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba'nın da rolü olduğu kaydedildi. Fildişi Sahilli Gueal Doue'nin, transfer girişimlerinin ardından vatandaşı Drogba ile temasa geçtiği ve sonrasında teklife sıcak baktığı ileri sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler