Diego: "Ben artık yaşlandım"

23.04.2021 - 22:45 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 22:49

Süper Lig’in 37. haftasında Çaykur Rizespor’u 2-1 yenen Gençlerbirliği’nde gollerin sahipleri Johansson ile Sio’nun yanı sıra Diego açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

Diego: "Ben artık yaşlandım"

AJANSSPOR-HABER

 

Düşme hattından çıkma mücadelesi veren Gençlerbirliği, Süper Lig’de ağırladığı Çaylur Rizespor’u 2-1 mağlup etti. Başkent ekibinde bir süre sahalardan uzak kalan Giovanni Sio karşılaşma sonunda açıklama yaptı.

Sio: Zor süreçten geçtim

Sio, “Benim için çok çok özel bir maç oldu. Geçirdiğim zor bir süreçten sonra 11’de başladığım maçta gol atıp takımıma galibiyeti kazanmak çok özel bir durum. Hayatta sağlıktan daha kıymetli bir şey yok. Ailemle zaman geçirirken onların da benim için ne kadar önemli olduğunu gördüm. Yöneticiler, arkadaşlarım bana mücadele hırsını verdiler” dedi.

Johansson'un gol mutluluğu

Kırmızı siyahlıların ilk golünü atan Johansson ise, “Tekrar yarışın içinde olmak benim için çok güzel bir durum. Gol atarak katkı verdiğim için mutluyum. Mücadele ettik ve olabildiğince futbol oynamaya çalıştık” diye konuştu.

Diego: Metehan ve Arda iyi çocuklar

Gençlerbirliği’nin tecrübeli stoperi Diego Angelo da “Çok mutluyuz. Bu sonuç iyi ama yetersiz, daha çok şey yapmalıyız. Karakter koyduk ve 3 puan aldık ama daha bitmedi. Hatayspor maçı zor olacak. Güzel bir şekilde hazırlanacağız ve inşallah 3 puan alacağız. Ben biraz yaşlandım. Metehan ve Arda iyi çocuklar. Çok iyi profesyoneller. Güzel bir gelecekleri olacak. Kim oynarsa oynasın bu karakterde oynarsa inşallah ligde kalacağız” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler