Maradona'dan Dünya Kupası ve Arjantin yorumu

01.12.2017 - 20:12 | Son Güncellenme: 01.12.2017 - 20:12

Diego Maradona, ülkesi Arjantin’in 2018 FIFA Dünya Kupası’ndaki şansı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Rusya’daki kura çekiminde yoğun ilgiyle karşılaşan eski futbolcu ve teknik direktör Maradona, kısa bir açıklama yaptı.

“Arjantin daha çok gelişmeli, eksiklerini kapatmalı”

Arjantinli futbol adamı, ”Dünya Kupası’nda tabii ki Arjantin başarılı olabilir. Bence iyi bir grup. Ben Arjantin’in, 2018’daki organizasyonda, son dönemlerdeki kadar kötü oynayacağını düşünmüyorum. Ama Arjantin daha çok gelişmeli, eksiklerini kapatmalı” ifadelerini kullandı.

Maradona kura çekimine damga vurdu

Bu arada Diego Maradona, kura çekimine damga vurdu. Bir başka futbol efsanesi Pele ile yan yana gelen Maradona, Brezilyalı futbol adamını alnından öptü.

Öte yandan Maradona’nın kura çekiminde İngiltere’yi çekmesi konuşulan konulardan biri oldu. Meksika 1986 Dünya Kupası'nda çeyrek final maçında Arjantin - İngiltere'yi 2-1 mağlup ederken, Maradona eliyle gol atmıştı.

Jorge Sampaoli’nin çalıştırdığI Arjantin, 2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan, İzlanda ve Nijerya ile mücadele edecek. Tangocular ilk maçını 16 Haziran 2018’de İzlanda ile oynayacak.  (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler