Diego Perotti, Genoa'ya dönmeye hazırlanıyor

20.08.2021 - 10:07 | Son Güncellenme: 20.08.2021 - 10:18

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Diego Perotti, İtalya Serie A ekiplerinden Genoa ile görüşüyor. İşte detaylar...

Diego Perotti, Genoa'ya dönmeye hazırlanıyor

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe'nin önceki sezon büyük umutlarla transfer ettiği Diego Perotti, takımın yeni sezon planlamalarında düşünülmüyor. Haziran 2021'de İtalya basınına ayrılacağı yönünde demeçler veren Arjantinli futbolcu, Serie A ekiplerinden Genoa ile masada. Taraflar arasında pürüzler giderilirse, sarı lacivertliler bu transferde kolaylık sağlayacak.

Eski takımıyla görüşüyor

Sky Sports'un İtalya edisyonunda çıkan haberde, Diego Perotti'nin eski takımlarından Genoa ile görüştüğü iddia edildi. 2014 yılından 2016'ya kadar Genoa formasını terleten tecrübeli hücum oyuncusu, önümüzdeki günlerde Cenova temsilcisiyle kontrat imzalayabilir. 

Perotti: "Genoa'ya dönebilirim..."

Yaz transfer sezonunun ilk günlerinde İtalya basınına açıklamalarda bulunan Diego Perotti: "Genoa benim ve ailemin bir parçası. Oğlum burada doğru ve favori takımım Genoa. Fenerbahçe'de hala kontratım var ama net bir şey yok... Genoa'ya dönebilirim" şeklinde konuşmuştu.

Diego Perotti'nin Fenerbahçe kariyeri

Ekim 2020'de AS Roma'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye geçen Diego Perotti, İstanbul'da sakatlıklardan kurtulamadı. Diz sakatlığı ve aşil tendonu ameliyatı geçiren oyuncu, Fenerbahçe kariyerinde 4 resmi müsabakaya çıkarken 3 kez fileleri havalandırdı. 33 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de sakatlıklardan ötürü 40 maçta oynayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler