Diego Perotti sahalara ne zaman dönecek?

05.02.2021 - 11:42 | Son Güncellenme: 05.02.2021 - 11:59

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de sakatlanan Diego Perotti'nin sağlık durumu hakkında gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde Diego Perotti sahalara ne zaman dönecek? Detaylar haberimizde...

Diego Perotti sahalara ne zaman dönecek?

AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin sezon başında Roma'dan transfer ettiği Diego Perotti sakatlık geçmişinden dolayı sarı lacivertli kulüp ile farklı bir sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe'de maç oynadıkça kazanan Perotti, Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlığından dolayı henüz sahalara dönemedi!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Arjantinli yıldızın ameliyat olacağını ve sahalardan 3 ile 8 hafta arasında uzak kalma ihtimalinin bulunduğunu belirtmişti.

32 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz ay Finlandiya'ya giderek ameliyat oldu. Tedavi sürecine giren Diego Perotti hakkında çıkan haberlerle ilgili de sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Dizimden herhangi bir sakatlığım yok. Hamstring tendonumdaki bir sakatlık nedeniyle ameliyat oldum ve mümkün olduğunca çabuk iyileşmek adına tedaviye çoktan başladım" ifadelerini kullanmıştı.

Perotti tedavisini ülkesi Arjantin'de devam ettirmek üzere İstanbul'dan ayrıldı. Perotti 1 ay Arjantin'de tedavi olduktan sonra yeniden İstanbul'a dönecek.

Fenerbahçe ile 4 maça çıkan tecrübeli oyuncu 3 gole katkı sağladı. 

Senin için hazırladığımız haberler