Diego Simeone'den Griezmann ve Arjantin Milli Takımı açıklaması

21.07.2019 - 00:52 | Son Güncellenme: 21.07.2019 - 00:52

Atletico Madrid teknik direktörğ Diego Simeone'den Griezmann açıklaması! İspanya La Liga Santander ekiplerinden Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, Barcelona'ya transfer olan eski oyuncusu Antoine Griezmann hakkında açıklamalarda bulundu.

"Griezmann'a çok değer veriyorum"

TyC Sports'a konuşan Simeona, "Griezmann'ın bizimle beş yıl boyunca yaptıklarına gerçekten çok değer veriyorum. Bu kariyerinde önemli bir an ve şu an sıra dışı bir kulübe Barcelona'ya gidiyor. Onunla çok konuştum ve bizimle oynayan tüm oyuncular için minnettarım. Bize 25 milyon avroya gelmişti ve çok iyi işler çıkardı." dedi.

"Onunla ve ailesiyle harika bir ilişkim var"

Simeone, "Bir koç olarak onun yaptıklarıyla mutluyum. Onu çok seviyorum. Onunla ve ailesiyle harika bir ilişkim var. Ritminin böyle devam ettirirse bu yıl çok iyi bir sezon geçirecektir." şeklinde konuştu.

"Arjantin Milli Takımı koçu olmak isterim, ancak..."

Simeone, "Duygusal açıdan bakacak olursak Arjantin Milli Takımı'na koçluk yapmak isterim, ancak analiz ettiğim ve değer verdiğim başka durumlar var. Milli Takım koçu değilim, çünkü mutlu olduğum bir yerdeyim. Babam benden Milli Takımı devralmamı istedi, ancak Arjantin'in elemelerde ve Copa America'da iyi iş çıkardığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler