Dijital atama yapıldı! Halil Umut Meler kesik yedi... İşte 31. hafta hakemleri

Akın Ungan
29.03.2024 - 13:48 | Son Güncellenme: 29.03.2024 - 14:02

Süper Lig'de 31'inci haftanın hakemleri açıklandı. Dijital atamaya göre yapılan atamaların ardından Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'in görev almadığı görüldü.

Dijital atama yapıldı! Halil Umut Meler kesik yedi... İşte 31. hafta hakemleri

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de 31'inci hafta hakemleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) dijital atama ile yaptığı hakem atamalarını açıkladı.

Halil Umut Meler'e maç yok

Yapılan hakem atamalarında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta düdük çalan Halil Umut Meler'e görev verilmemesi dikkat çekti. Sarı-Lacivertliler'in 3-2 kazandığı maçın bitişiyle Trabzonspor taraftarı sahaya inmiş ve Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Maç boyunca atılan yabancı maddelerin futbolcular ve müsabaka görevlilerine isabet etmesine rağmen oyunu devam ettiren Halil Umut Meler, maçın ardından çokça eleştirildi.

Ayrıca daha önce dönemin MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu saldırısına uğrayan ve tedavi sürecinin ardından tekrar yeşil sahalarda önemli maçlara görevlendirilen Meler'e MHK'nin fazla yüklendiği, tecrübeli hakemi psikolojik zorluğu yüksek olan her maça atamayarak, yıpratılmaması gerektiği savunulmuştu.

İlgini Çekebilir
Biz tartışırken Hırvatlar yaptı bile! Tarihi karar...
Habere Git

Süper Lig'de Dört Büyüklerin maçlarını yönetecek hakemler

  • Galatasaray - Atakaş Hatayspor: Ali Şansalan
  • Fenerbahçe - Yukatel Adana Demirspor: Arda Kardeşler
  • RAMS Başakşehir - Beşiktaş: Zorbay Küçük
  • Konyaspor - Trabzonspor: Atilla Karaoğlan
Senin için hazırladığımız haberler