Dikkat! Bu takımların hocası yok!

13.06.2017 - 13:46 | Son Güncellenme: 13.06.2017 - 13:46

Banvit
 
Geçen sezon Banvit ile Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra değerini artıran Saso Filipovski'nin kulübüyle sözleşmesi devam ediyor. Sloven koçun ismi Galatasaray da dahil bazı Eurocup takımlarıyla anılsa da şu ana kadar somut bir gelişme yok. Banvit ile iletişimini koparan ancak ayrıldığını da söylemeyen koç, beklentisi olan kulüplerle anlaşamaz ve "Ben döndüm." derse bu gelişmelerden hoşnut olmayan Bandırma'da iyi karşılanmayacağı muhakkak. Sonuçta Banvit'in başında gelecek sezon başka bir koç görmemiz çok büyük olasılık.
 
Galatasaray
 
Son sezon hedeflerin altında kalındıktan sonra Ergin Ataman'a eskisi kadar sıcak bakılmadığı muhakkak. Bazı yönetim kurulu üyelerinin gönlünde başka isimler ve başka formüller yatıyor. Ancak Galatasaray, Ergin Ataman ile konuşmadan somut bir girişimde bulunmayacak. Başkan Dursun Özbek'in Ataman'dan yana güçlü tavır alması (ki ikilinin ilişkilerinin iyi olduğu biliniyor) durumunda Galatasaray koçuyla devam edebilir.  
 
Eskişehir Basketbol
 
Brad Greenberg'in sözleşmesi devam etse de yönetim sezona başka bir koçla girmenin hazırlıklarını yapıyor.
 
Pınar Karşıyaka
 
Yeşilgiresun Belediye'nin koçu Aleksandar Trifunovic ile yakınlaşmanın imzayla sonuçlanması bekleniyor. Sırp koç önümüzdeki günlerde İzmir'e gelecek ve yönetimle yapacağı görüşmeden sonra çok büyük olasılıkla anlaşma netleşecek.
 
Gaziantep Basketbol
 
Stefan Dedas ülkesine giderken gelecek sezon için el sıkışıldı. Koçun devam etmesi konusunda bir sorun gözükmüyor.
 
Darüşşafaka
 
Doğuş sözleşme hükümlerine göre tazminatı verip, sözleşmesi devam eden oyuncuları sıfırladıktan sonra yönetimi Darüşşafaka'ya mı verecek, yoksa Seat Darüşşafaka olarak sponsorluğunu devam mı ettirecek? Yönetimin durumu belli olmadan koç konusu da gündem de değil. Ancak herkesin aklına ilk gelen isimlerden biri Ömer Uğurata...
 
Trabzonspor

Ergin Ataman'ın asistanı Yakup Sekizkök'ün ismi geçiyor.  

Basketfaul

Senin için hazırladığımız haberler