Dilay Kemer kimdir ve neden öldü?

30.10.2020 - 08:31 | Son Güncellenme: 30.10.2020 - 08:35

FB TV spikeri Dilay Kemer'in kanser savaşı verdiği açıklandıktan sonra sosyal medyada gündeme geldi. Bazı kullanıcılar Dilay Kemer'in kim olduğunu araştırmaya başladılar. Peki Dilay Kemer kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Ayrıca Dilay Kemer'in hastalığı neydi be öldü mü? gibi araştıranlar Dilay Kemer ne iş yapar, ne zamandır kanser gibi araştırmalar da yapmaya başladılar. Peki Dilay Kemer evli mi, çocuğu var mı ve nerede yaşıyor? İşte tüm detaylar...

Dilay Kemer kimdir ve neden öldü?

FB TV spikeri Dilay Kemer, geçtiğimiz günlerde kanser mücadelesi verdiğini açıklamıştı. Fenerbahçe'den gelen haberlerlere göre durumu ciddiyeti koruyordu. Bugün ise üzücü haber geldi. Dilay Kemer, hayatını kaybetti.

FB TV spikeri Dilay Kemer'in kanser savaşı verdiği açıklandıktan sonra sosyal medyada gündeme geldi. Bazı kullanıcılar Dilay Kemer'in kim olduğunu araştırmaya başladılar. Peki Dilay Kemer kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte tüm detaylar...

Dilay Kemer Kimdir?

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu. 2009 yılında kendime bir moda blogu açtı.

İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı. Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya'nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Fenerbahçe TV'de hem ana haberi hem de çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi.

Twitter'da kısa sürede gündem olan trend listesine giren Dilay Kemer'in durumu hakkında ilk açıklama FB TV'den geldi. Kanalın Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Kanalımızın sevilen yüzü Dilay Kemer'e acil şifalar diliyoruz. Dualarımız ve kalbimiz seninle!" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler