Dilay Kemer'e sosyal medyadan destek yağıyor

08.02.2019 - 13:01 | Son Güncellenme: 08.02.2019 - 10:02

Kan kanserine yakalanan Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer'e sosyal medyadan destek yağıyor. 

Fenerbahçe TV'nin genç sunucu Dilay Kemer'in kan kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından harekete geçen Fenerbahçe Kulübü, tedaviyi üstlendi ve Dilay için uygun ilik bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada 31 yaşındaki Dilay Kemer'in ilik nakli için B RH (-) kana ihtiya olduğu ifade edilirken, kan vermek isteyen yüzlerce vatandaş hastaneye akın etti.

Sosyal medya ayağa kalktı

Fenerbahçe TV'nin sevilen sunucusu Dilay Kemer için sosyal medyada da seferberlik ilan edildi. Kemer'in "Bu savaşı kazanacağım. Benim için dua edin" sözlerine binlerce destek mesajı atıldı.

O mesajlardan bazıları şöyle:

Rabbim acil şifa versin. Sen güçlüsün. Bunu da atlatırsın.
Dualarımız seninle güzel insan.
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun Fenerbahçeli kardeşim.
Fenerbahçeliler güçlü olur. Bu maçı da kazanırız.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşacaksın.
Dualarımız hep seninle Dilaycım..

Dilay Kemer kimdir?

Dilay Kemer kimdir, kaç yaşında? FB TV spikerlerinden biri olan Dilay Kemer, Sarı-Lacivertli taraftarlar tarafından merakla araştırılmakta. Biz de bu konuya merak edilenleri derledik. Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç'un mazbata töreninde zor anlar yaşayan Dilay Kemer en çok merak edilen kişilerin başında geliyor. Peki, Dilay Kemer kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer nereli? İşte detaylar...

1988 Antalya doğumlu olan Dilay Kemer Fenerbahçe TV’de spikerlik yapmaktadır. Başarılı spiker, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunudur.

2014 yılının Ekim ayından beri sarı lacivertli kulüpte görev yapan Kemer, haber bülteni ve program sunmaktadır.

 

Senin için hazırladığımız haberler