Dilay Özdemir'den Eda Erdem sözleri: Stresi alıp kendine yüklüyor gibi

Aleyna Gürgen
14.05.2024 - 20:15 | Son Güncellenme: 14.05.2024 - 20:38

Filenin Sultanları'na bu yıl dahil olan milli voleybolcular Dilay Özdemir ve Deniz Uyanık yeni açıklamaları ile dikkat çekti. Özdemir ve Uyanık takım arkadaşları hakkında konuştu.

Dilay Özdemir'den Eda Erdem sözleri: Stresi alıp kendine yüklüyor gibi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Dilay Özdemir ve Deniz Uyanık, TRT Spor'dan Enes Yalnız için özel açıklamalarda bulundu. 

"Milli takıma ilk seçildiğimi öğrendiğimde..."

Bu yıl ilk kez A Takımı'nda yer alan Dilay Özdemir takıma seçildiğini öğrendiğinde yaşananları şu sözlerle anlattı: "Milli takıma ilk seçildiğimi öğrendiğimde yanımda annemle babam vardı. Annem direkt ağlamaya başladı. Hem ailem hem arkadaşlarım beni çok tebrik ettiler. Kendi açımdan konuşmam gerekirse ben öncelikle çok heyecanlandım. Gün saymaya başladım, geceleri düşünmeye başladım ve heyecandan uyuyamaya başladım. Ablalarımla beraber oynamak, böyle bir staffla oynamak beni de daha ileriye itecektir eminim." 

Özdemir'den Eda Erdem itirafı

Dilay Özdemir açıklamalarının devamında ise Eda Erdem'in kendisi ve Deniz Uyanık'a gösterdiği destekten "Tüm takım inanılmaz yardımcı oluyor bize. Ben kendisine çok yüklenen bir insanım. Mükemmeliyetçi olduğum için beğenmem kendimi genelde aslında, kendime yüklediğim stresi de azaltıyor bu. Eda abla ile çok konuşma fırsatım oldu ona da çok teşekkür ediyorum buradan. Sanki bizim üzerimizdeki stressi alıp kendine yüklüyor gibi hissediyoruz." diyerek bahsetti. 

İlgini Çekebilir
Milletler Ligi'nde Eda Erdem'in yerine kaptan olacak isim belli oldu
Habere Git

Uyanık da takımdaki destekten memnun

Deniz Uyanık ise bu yıl ilk kez katıldığı ekipte diğer oyuncuların kendisini stres konusunda rahatlattığını belirterek şunları söyledi: "Bir orta oyuncu olarak orta mevkindeki Eda abla, Aslı abla Beyza abla olsun Zehra olsun sürekli bana çok destek çıkıyorlar. Antrenmanlarda sürekli o desteği hissediyorum. Bu beni gerçekten çok mutlu ediyor, stres levelimi aşağı çekiyor. Çok iyi oluyor benim açımdan."

Senin için hazırladığımız haberler