Diletta Leotta - Can Yaman çifti ayrıldı mı? Fotoğraflı yanıt...

İsa Kethüda
18.05.2021 - 17:06 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 17:09

Türk oyuncu ve avukat Can Yaman'ın İtalyan spor spiker Diletta Leotta ile ayrıldığı iddia edilmişti. İşte detaylar.

Diletta Leotta - Can Yaman çifti ayrıldı mı? Fotoğraflı yanıt...

Türk oyuncu ve avukat Can Yaman'ın İtalyan spor spiker Diletta Leotta ile ayrıldığı iddia edilmişti. Çif, paylaştığı fotoğrafla bu iddiaları yalanladı. 

Evlilik teklifi...

Fanatik'te yer alan habere göre; İtalyan spiker ve sunucu Diletta Leotta ile aşk yaşayan Can Yaman, evlilik yolunda ilk adımını atarak geçtiğimiz aylarda sevgilisine evlilik teklifi etmişti.

Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca teklifi o dönem büyük ilgi görmüştü.

Yaman'la sevgili olan Diletta Leotta’nın sosyal medya sayfasından ev halini paylaştığı fotoğrafta, parmağındaki alyans dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz günlerde Diletta Leotta’nın bir iş insanı ile yakalandığı şeklindeki haberler üzerine Can Yaman’ın nasıl bir tavır alacağı da merak konusu olmuştu.

Söz konusu fotoğrafın Can Yaman ile Diletta Leotta’nın ilişkisi başlamadan önce çekildiğinin ileri sürüldü. Can Yaman, tüm bu söylentilere, dün İtalya’dan yaptığı bir paylaşımla da noktayı koyarak “Birlikteyiz, mutluyuz” mesajını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler