Diletta Leotta, Instagram'da gündem yaratıyor

31.03.2020 - 00:10 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 00:18

Diletta Leotta, Instagram'da gündem yaratıyor

Koronavirüs sebebiyle kaosa giren İtalyan futbolu arasını fırsat bilerek, kayak tatiline giden 28 yaşındaki spor spikeri Diletta Leotta, tatil dönüşü virüs şüphesiyle karantina altına alınmıştı.

 

Tatil dönüşü koronavirüsü testi pozitif çıkan sunucu kendisini karantinaya almış ve dış dünyayla ilişkisini kesmişti. Diletta Leotta, evinde temizlik yaparken çekilen fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Leotta'nın takipçileri, fotoğrafı yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

 

Leotta, geçtiğimiz günlerde İtalya'daki yaşanan koronavirüs kriziyle ilgili yaptığı açıklamada çok korktuğunu söylemiş ve halkın birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etmişti.

"Şu an yapabileceğimiz tek şey kendi sağlığımızı düşünmek. Sahadaki futbol oyuncuları gibi bizim de hayatta rollerimiz var ve bu virüse karşı takım halinde hareket etmeliyiz."

"Endişe içindeyiz ve sabahın ilk ışıklarına kadar siren sesi duyuyoruz. Bende koronavirüse dair bir belirti yok. Karantinada olduğum sürece spor ve yemek yaptım ve bol bol kitap okuyorum"

İşte bazı görüntüleri

Senin için hazırladığımız haberler