Bandırmasporlu Isaac'in dili boğazına kaçtı

Feride Kara
23.10.2022 - 18:44 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 18:55

TFF 1. Lig'in 10. haftasında Bodrumspor ve Bandırmaspor karşılaştı. Maçın ardından Bodrumsporlu oyuncu Isaac Tshikuna Tshibangu'nun dili boğazına kaçtı.

Bandırmasporlu Isaac'in dili boğazına kaçtı

AJANSSPOR HABER

Bodrumspor ile Beyçimento Bandırmaspor'un 1-1 mücadelesinde üzücü bir sağlık sorunu yaşandı. Maç bitiminde fenalaşan Bandırmasporlu Isaac, hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun dilinin boğazına kaçtığı açıklandı.

İlk müdahale statta yapıldı

Maçın son düdüğünün ardından soyunma odasına giden Isaac birden fenalaştı. Durumunu fark eden takım arkadaşları, sağlık görevlilerini çağırdı. İlk müdahalesi statta yapılan Isaac, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Mustafa Gürsel: Dili boğazına kaçmış

Maç sonu konuya dair bilgi veren Beyçimento Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, "Maçın sonunda oyuncumuz Isaac bir rahatsızlık geçirdi. Maç bitiminde direkt içeri girmişti. Karın bölgesinde bir ağrı olduğunu söyledi. O süreçte sırt üstü sedyede uzanırken dili boğazına kaçmış. Öyle bir sorun oldu ama halledildi. Şu an hastaneye götürüldü. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Sağlık önemli, oyuncumuz bir an önce iyileşir ve aramıza katılır" dedi.

Bandırmaspor'dan açıklama

Senin için hazırladığımız haberler