Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Adana Demirspor maçını değerlendirdi

Feride Kara
22.08.2022 - 22:51 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 02:00

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u ağırlarken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Adana Demirspor maçını değerlendirdi

 Fenerbahçe evinde Adana Demirspor'u ağırlarken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi

Lig'in manşeti konsantrasyon

Dilmen "Fenerbahçe temkinli Adana Demirspor fazla güvenli. Deplasmanda pas yapabilen bir takım. Bu yılda ikide iki yaptı özgüven getirmiş. Karşısında da Jesus var. İlk iki maçta uygulamadığı bir formatla çıkmış. 3-4-3 gibi oynadı. Adana Demirspor Fenerbahçe'nin sol tarafını değerlendiremedi. Lig'in manşeti konsantrasyon olmalı. Fenerbahçe tamamen konsantrasyon olmuş durumda. Takımların öyle bir bütünlüğü var. 

Banane Fenerbahçe diye düşünürse 2-0 oluyor

Jesus çok taktik ve varyasyonlar deneyen bir teknik adam. Fenerbahçe pozisyonlara kontraatakla geldi. Rakip analizi iyi yaptı. Demirspor'un üç gün önce Dzuba ile başlaması da tartışılır. Banane Fenerbahçe diye düşünürse 2-0 oluyor. Rakibiniz üç büyüklerse öyle düşünmesi lazım. İkinci yarı risk alacak ama sarı kartı olan oyuncusu var Adana Demirspor'un. Hakemin iki hatası var Szalai'ye göstermediği sarı kart bir de Arao'ya gösterdiği sart kart. Adana Demirspor'un ikinci yarı Yusuf Sarı ile başlayabilir. 

Her iki takım adına çok artı ve eksiler var

Adana Demirspor'da taraftar baskısını kaldıracak oyunculara sahipti. Her üç skoru da görebilirdik. Fenerbahçe 4. golü atınca maç bitti. 3-2 olunca Demirspor 3-3'ü yakalayabilirim diye düşündü. Her iki takım adına çok artı ve eksiler var. İyi oynamayan Galatasaray yeni oyuncularıyla Beşiktaş'ta enerjisiyle Trabzonspor eklenecek ve tadından yenmeyecek bir lig bizi bekliyor. 

Adana Demirspor kazanmaya gelmiş

Fenerbahçe evinde 3-0 öndeyken böyle pozisyonlar yemez. Onyekuru'nun savunma arkasına iyi koşu yapması ile biliniyor. Lemos karşıladı. Şu maçta kadrolara bakarsak 6 gol beklenendi. Adana Demirspor'da kazanmaya gelmişti. Konsantrasyonu yüksek bir ligi bizimde yorumlamamız zor. 

Ali Koç ilk kez böyle bir takım yarattı

Ali Koç ilk kez böyle konsantrasyonu yüksek bir takım yarattı. Tüm oyuncular teknik adamlarda. Sallanan bir oyuncu yok. 3-3 olsa bugün neler söylenecekti acaba. Fenerbahçe'nin geniş kadrosu var ama Serdar Aziz'in dönmesi lazım ama sakatlığı tekrarlanabilir. Stoper alması lazım. Szalai normal bir oyuncu. Peres normal bir stoper. Jesus gibi önde oynamak isteyen bir takım için stoper gerekiyor. 

İki tane stopere ihtiyacı var

Şu kadro Aykut Kocaman'ın kadrosu olsa stoper alın demem. Jesus olduğu için iki tane stopere ihtiyacı var. Serdar Aziz burdaki her stoperden önde ama sakatlık riskinden dolayı güvenemiyorsunuz. İlk yarı Ferdi olmasa Demirspor gol yapardı ilk yarıda. 

Başkanına para harcatan bir teknik direktör var

Başkanını rahat rahat para harcatan bir teknik direktörle karşı karşıyayız. Zaten Ali Koç'ta bunu söylüyor. Jorge Jesus'un istediği oyuncunun fazlasından transfer alındı. 

Senin için hazırladığımız haberler