Rıdvan Dilmen Kasımpaşa - Fenerbahçe maçını yorumladı

Feride Kara
15.08.2022 - 22:43 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 01:06

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşırken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen yorumladı

Rıdvan Dilmen Kasımpaşa - Fenerbahçe maçını yorumladı

Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşırken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen yorumladı

Böyle oynamaya devam ederse 8 yiyebilir

Dilmen "Valencia ciddi sakatlık yaşamazsa gol krallığı yaşayacağını düşünüyorum. Fark yaratan Ferdi ve Valencia vardı. Kasımpaşa'nın 10 kişi kalması rahatlattı Fenerbahçe'yi ama 11-11'e 11-10 gibi oynuyordu. Kasımpaşa davetiye çıkardı. Jesus tam bir Süper Lig teknik direktörü. Böyle oynamaya devam ederse 8 yiyebilir.

Hakemin kırmızı ve sarı kartları doğru

Tabloyu gördü Jesus değişiklik yapabilir ama ben olsam oynamam. Kasımpaşa baya boşluk bırakıyor Valencia'ya. Böyle devam ederse Kasımpaşa tarihinin en farklı yenilgisini alabilir. Jesus atabileceği kadar atabilir çünkü moral gerekli. Bariz gol şansından bir oyuncu daha gidebilir Kasımpaşa'da. Kırmızı kart doğru. Ferdi'nin sarısı doğru. Jesus ikinci yarı çekmez takımı ve girecek olan Arda'da  topu ileriye atar. Kasımpaşa'nın bu sene Lig'de işi zor görünüyor. 

Fenerbahçe bağlasan durmaz

Fenerbahçe bağlasan durmaz. Avrupa'da da set oynamadan hızlı hücum yapan ilk takım olabilir. Fenerbahçe'ye uzun zamandır böyle bir teknik direktör gelmemişti. Portekiz Ligi Türkiye Ligi'ne benzemesi bunda çok önemi var. Kimse Fenerbahçe'ye karşı Kasımpaşa gibi oynamaz. Golcü arıyor sarı lacivertliler ama ben diyorum yanlış adreste arıyorlar. 

Arda'ya ağabey tavsiyesi

Büyük oyuncu adayına Arda'ya bir ağabey tavsiyesi. Topu kaybetti çok eveledi geveledi. Üst üste sakatlık olabilir çalım atıyor Jesus'ta uyarır. Golden sonra sakinleşti kendine geldi. Altay'da tehlike yemedi 90 dakika boyunca. Birazda fantazi yaparak Jesus üçlüye döndü. Ferdi'yi çıkardı Lincoln'ü aldı. 

Jesus Fatih Terim tarzı bir teknik direktör

Fenerbahçe yerli de dezavantajlı konuma geçti. Yabancı fazlalılığından dolayı. Jesus Fatih Terim tarzı bir teknik direktör. Ali bey ne isterse aldı. Emre Mor'u tanımaz Jesus ama Jesus'un sevdiği tarzda bir futbolcu. Emre'nin şansı Jesus. Set oynamıyor Jesus o yüzden Emre avantajlı. Crespo set oynuyor hocanın sistemine takıldı. 

Jesus'un sistemi Almanya'da İngiltere'de olmaz

Jesus'un sistemi Almanya'da İngiltere'de olmaz ama Türkiye Ligi'nde olabilir. Fizik gücü iyi olması lazım. Kolay değil. Fenerbahçe'nin böyle bir sonuca ihtiyacı vardı. Fenerbahçeliler mutludur. Fenerbahçe maçları genellikle gollü geçer. 

Fenerbahçe 6-0'dan sonra çok havaya girmesin

Fenerbahçe 6-0'dan sonra çok havaya girmesin. Galatasaray'da öyle puan kayıplarına rağmen. Jesus sabırlı bir teknik adam. Belli bir dönemden sonra ritmini bulan Fenerbahçe'yi yenmek için tuzak kurmak lazım. Bekleyeceksin Fenerbahçe'yi. Arda Güler'i uzun yıllar konuşacağız. İngiltere'de İspanya'da büyük takımlarda oynar. Arda'yı daha erken alabilirdi hoca devrede. Önemli olan Arda'nın çok çalışması ve vazgeçmemesi. 

Emre Mor'un tercihlerinde problemler var

Emre Mor'u Abdullah Avcı ve Emre Belözoğlu almaz. Onların sisteminde olmaz. Emre'nin sorunu yorulacakken çalım atıyor vuracakken pas atıyor. Hala tercihlerinde problemler görüyorum. Silah mı silah. Her antrenöre de heyecan verir. Fatih hoca istedi Dortmund istedi. Bruma fazlalık olarak görünüyor. Gol de atabilir ama. 

Senin için hazırladığımız haberler