Rıdvan Dilmen Gaziantep FK - Beşiktaş maçını değerlendirdi

Feride Kara
25.12.2022 - 17:08 | Son Güncellenme: 25.12.2022 - 18:30

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi

Rıdvan Dilmen Gaziantep FK - Beşiktaş maçını değerlendirdi

Dünya Kupası'nın ardından Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi

Beşiktaşlıların Nkoudou'ya saydırdıklarını düşünüyorum

Rıdvan Dilmen: "Şenol Güneş İsmael'den farklı düşünüyor. Kestiği isimleri oynatıyor oynattığı isimleri kesiyordu. Cenk ve Salih Necip oynayanlar arasındaydı. Weghorst dışında hemen hemen takımı değiştirdi. Bunun artılarını ve eksilerini göreceğiz. N'Koudou'nun pozisyonun tartışılacak bir durumu yok. Atiba bile vücut diliyle 'Eyvah! Ne yaptın!" dedi o anda. Atiba diyor. Hakem demiyor. Milyonlarca Beşiktaşlının bile içi cız etmiştir. N'Koudou'ya saydırmışlardır

Fenerbahçe demez mi bizi atıyorsun diye

Futbol gelip geçici bir durum ama takımlarda mağdur oluyor. Fenerbahçe demez mi bizi atıyorsun diye. Bir bildiri gelebilir. Fenerbahçe'nin kırmızı kartı doğruydu. Bu hakemlerin hepsi cin gibi. Listede kim var kim yok bilmiyorlar mı. MHK Başkanı Murat Ilgaz hakemleri arayıp seni alacağız almayacağız dedi. 8 Mart'taki operasyonu hangi kulüpler yapıyor bilmiyorlar mı. Hakemleri bir alt kategoriye yollayabilirsin.

8 Mart operasyonu uymadı

8 Mart operasyonu uymadı şu anda. Bir çok isime siz olmayacaksınız dedi. 13 hakem vardı. Bunları kim istemedi? Ordaki insanlar ama ben hakemliğimi yapayım dedi yanmayayım dedi. Önce insanı yönetmek önemli. MHK VE TFF adalet dağıtmak zorunda.  Hele VAR'a çağrıldıktan sonra Nkoudou'ya Beşiktaşlılar saydırmıştır. Bu işin imi çekildi. Türk futbolunda hakemlik toparlanamaz.

Atilla Karaoğlan böyle istedi

Hakem böyle istedi. Maçtan önce bunu istemiyordu şartlar ve N'Koudou konusu bunu buraya getirdi. Atilla Karaoğlan fena da gitmiyordu. Adana Demirspor - Trabzonspor maçından sonra da. N'Koudou konusunda hakeminde Beşiktaş'ın da kaybı oldu. Beşiktaş adına böyle bir fırsat olmuşken kullanmalıydı. Dört forvetle oynadı. Şenol hoca riski almıştı.

Hakem maçı skoruna göre yönetti

Türk futbolunda kamera sayısı çok az. Bu büyük bir problem. Beşiktaş'ın gol öncesi kornerini göremedim. Çarptı da diyemem çarpmadı da. Hakem maçı skoruna göre yönetti. Darmadağın oldu sakin görünürken hakem. VAR'la konuştun vakit kaybı oldu. Bu kez de az ekledi. 1-1 değil 1-0 olsaydı 10 dakika uzardı bu maç. 

Bu zaten ne ilk ne son

Mert tecrübesiyle kalede olmayı haketti. İlk yarı 6 dakika uzandı ikinci yarıda 7 dakika uzadı. Oyunun karşılığı bir puan ama Beşiktaş için iki puan kayıptı. Beşiktaş'ın hırsını ve coşkusunu göremedim. Kaliteli bir oyun göremedim. Olağanüstü bir skor çıkmadı. Hakemin de kötü bir performansı vardı. Atmıyorsanız değil atamıyorsanız. N'Koudou'ya verilmesi gereken bir kırmızı kart vardı. Bu zaten ne ilk ne son. 

Hakemler ben bir Yasin Kol olmak istemiyorum diyor

8 Mart operasyonu yaptınız da ne oldu. Ne değişti. Fırat hoca ayrılacaktı. Cüneyt hoca'yı anlamışta değilim. 8 Mart'ta sana bir operasyon yapmışlar. Operasyona devam edecekler. Yasin Kol diye bir hakem vardı gitti. Hangi kategoriye indirileceğiz diye düşünüyorlar. Atamıyorlardı atamayacaklarda. Ahmet Nur Çebi söylüyor. Hakemler ben bir Yasin Kol olmak istemiyorum diyor. Zorbay Küçük için koşamadı ve dil sınavı diyorlar ama sorulara doğru yanıt verememiş bir anda gitti. 

Atilla Karaoğlan yalandan iki hafta dinlendirilecek

Şu hakemleri istemiyoruz deniliyor ve pasifize edilip uzaklaştırılıyor. Bir sürü dedikodulara rağmen biri hakemleri dinlemiş. Futbolunda içinden çıkmak istemiyorum. Bir hakem VAR'a gidip kararını değiştirmiyorsa net bir olayda bu pozisyonunun hakkı Antepli sarı Beşiktaşlı kırmızı olması lazımdı. Atilla Karaoğlan yalandan iki hafta dinlendirilecek."

Senin için hazırladığımız haberler