Dilmen, Hatayspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi! 'Ligi ilk 10 içinde bitirirse tarihi bir başarıdır'

10.01.2021 - 20:56 | Son Güncellenme: 10.01.2021 - 21:54

Son dakika spor haberleri… Rıdvan Dilmen Hatayspor - Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in 18. haftasında Kartal, deplasmanda Hatay’a konuk oldu. Dilmen NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında bu mücadeleyi değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen’in Hatayspor - Beşiktaş maç sonu yorumları

Dilmen, Hatayspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi! 'Ligi ilk 10 içinde bitirirse tarihi bir başarıdır'

Süper Lig'in 18. hafta maçında Hatayspor ile Beşiktaş 2-2 berabere kaldı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında bu karşılaşmayı değerlendirdi.

İşte Dilmen’in açıklamaları:

 

İki ayrı yarı izledik. İlk yarı karşılıklı giden bir maç. İkinci yarı da Beşiktaş ağırlıklıydı ve Hatayspor kontra atak ile geldi. Hatayspor ligdeki konumlarından da dolayı güvenliydi. Çok eksikleri de vardı.

 

Genel anlamda kötü bir maç oldu. İlk yarısı heyecanlı ama heyecan bambaşka. İki takım da formdaydı aslında. Beşiktaş’ın son 8 haftasında bu puanı verseniz tamam diyebilirsiniz.

 

Hatayspor iyi bir forvet almış. 12 golü oldu. Ömer Hoca’yı takdir ediyorum. Hatayspor ligi ilk 10 içinde bitirirse tarihi bir başarıdır. 

 

39 gol atan Beşiktaş’ın orta sahası bu değil. Bu derbi takımıdır bana göre. Bugün ikinci yarı Oğuzhan geldikten sonra zorlamaya başladılar. Ben olsam Oğuzhan ile başlardım çünkü moralli. Sistemimden de taviz vermezdim.

 

Beşiktaş’ta 8 oyuncu kapasitesinin çok altındayken, 3 oyuncu etkili olmaya çalıştı. Yoruldular. Rosier istedi ama gidemedi. Puan kaybı olarak görmemek lazım. Her iki takım da puan kaybetmedi diye düşünüyorum. 

 

Beşiktaş’ın oynadığı bu oyun karşısında 1 puan iyidir. Hatayspor da bu kadrosuyla bu kadar oynayabildi. Maçın hakkı bana göre beraberlikti. 

 

Larin, Aboubakar ve N’Koudou çabuk oyuncular ama sana o imkanı vermezler deplasmanda. Ömer Hoca hesabını yaparken ‘1 puan güzel, 3 süper’ der. Hatayspor evine mutlu gidiyor. Beşiktaş da 1 puanın ne kadar değerli olacağını birkaç hafta sonra görecek.

 

Galatasaray’ın sağ tarafında kimler oynayacağını Sergen Yalçın hesaplayacaktır. Montero sol ayaklı bir stoper. Ben Vida oynar diye düşünüyorum. 

 

Beşiktaşlıların gelmezse moralinin bozulacağı bir transfer değil Mandzukic. Atmaz mı atar. Eğer 15-20 tane yapıştıracak bir golcü gelecekse gelsin.

Gaziantep’i tebrik ederim. Belki hocanın da kendine göre haklı sebepleri vardır. Sen kimsin Gaziantep’e para vereceksin? 

 

Senin için hazırladığımız haberler