Dilmen, Nihat Özdemir'in neden savcılığa gitmediğini sordu!

08.06.2020 - 00:49 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 00:53

Dilmen, Nihat Özdemir'in neden savcılığa gitmediğini sordu!

AJANSSPOR - DETAY HABER

2011'den sonra şike olayıyla karşılanmadığını söyleyerek Fenerbahçe camiasında büyük bir infial uyandıran Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'e bir tepki de Rıdvan Dilmen'den geldi. Sarı lacivertli efsane, NTV'deki 'Yüzde 100 Futbol' programında Özdemir'i özür dilemeye davet ederken, çok çarpıcı bir değerlendirmede daha bulundu.

"Ben demeçle halletmem"

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy'un yaptığı açıklamada Özdemir'e FETÖ ile gili bir soru yönelttiğini hatırlatan Dilmen, böyle bir durumda kendisinin doğrudan savcılığa gideceğini söyledi. Özdemir'in bu açıklamayı demeçle geçiştirmesini eleştiren Dilmen, konuya dair şunları dile getirdi:

"Semih Bey bir açıklama yaptı: FETÖ'nün neresindesin? Öyle mi?
Ben öyle cevap vermem ki.
Onu duyduğum anda ararım;
-Alo avukat bey nasılsın?
Hemen savcılığa gidiyorsun. Bu arkadaş beni, "Böyle bir örgütle, neresindesin diye soruyor" derim.
Doğru mu? Yanlışsam düzelt. Bu demeç vererek halletmem ben bu işi."

Semih Özsoy ne demişti?

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, 5 Haziran'da FB TV'de yaptığı konuşmada, "Nihat Bey'in gerekeni yapması gerekiyor. Nihat Bey, FETÖ'yü lanetlemeli ve FETÖ illetinin neresinde olduğunu anlatmalıdır" sözlerini sarfetmişti.

Özdemir ne cevap vermişti?

TFF Başkanı Nihat Özdemir ise yaptığı yazılı açıklamada, "Adımı bir terör örgütü ile yan yana getirme cüretini gösteren Semih Özsoy'un şahsımla ilgili itham ve saldırılarını esefle kınıyor ve ayıplıyorum. Benim, yıllardır Türkiye'ye nasıl hizmet ettiğimi herkes biliyor" cevabını vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler