Usta Yorumcu Rıdvan Dilmen 1-1 Biten Beşiktaş-Pendikspor Maçını Değerlendirdi

21.08.2023 - 00:39 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 00:55

Başarılı yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan ve 1-1 sonuçlanan Beşiktaş-Pendikspor maçı hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Usta Yorumcu Rıdvan Dilmen 1-1 Biten Beşiktaş-Pendikspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş evinde konuk ettiği Pendikspor ile 1-1 berabere kalarak sürpriz bir şekilde yara aldı. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı TV 8,5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında yorumladı.

"Oyuna girince Beşiktaş'ın sistemini bozdu"

60. dakikada oyuna giren Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Oxlade Chamberlain'in takıma olumsuz etkisine değinen Dilmen "Chamberlain girdikten sonra Beşiktaş'ın sahadaki bütün sistemi bozuldu. Belki de çok iyi oyuncudur ama bu maçta sahaya girdikten sonra takımı bozdu" dedi.

"Ben transferi doğru bulmuyorum"

İngiliz oyuncu ile sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen "Ben Chamberlain'in Beşiktaş'a transferini doğru bulmuyorum. Mevki itibari ile bu takımın sistemine uygun olmadığı kanaatindeyim" dedi.

İlgini Çekebilir
"Beşiktaş'ın yorulup, oyundan düşmesiyle daha etkili olduk"
Habere Git

"Oyuna Necip'i alacaksın"

Teknik direktör Şenol Güneş'in takımının enerjisinin düştüğü noktada takıma enerji katacak bir ismi oyuna alması gerektiğini belirten yorumcu "İkinci yarı her şey Pendispor'un hayal ettiği gibi oldu. Takımın yorulmaya başladığını anladığın anda oyuna Necip Uysal gibi fizik gücü yüksek bir oyuncu alıp bu açığı kapatman lazım" dedi.

"Talisca en iyilerden ama bu paralar verilir mi bilmiyorum"

Beşiktaş'a transferi gündemde olan Siyah-Beyazlılar'ın eski yıldızı Anderson Talisca'yı değerlendiren eski futbolcu "Talisca, Türk futbol tarihine gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biri ama bahsedilen paralar ödenir mi pek bilmiyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler